12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Relaxfauteuil Twice TW191: gaat voor ontspannen!

Relaxfauteuil Twice TW191 is perfect voor als je op zoek bent naar een fauteuil waarin je heerlijk kunt ontspannen. Twice TW191 is leverbaar in diverse kleuren en materialen. Bovendien zijn er verschillende opties voor de voet van deze relaxfauteuil. Daarnaast is  leverbaar in de maten: XS, S, M, L, XL en XXL. Hierdoor kan je niet alleen heerlijk ontspannen in de fauteuil, maar is het ook nog eens helemaal aan te passen aan jouw interieur.

De relaxfauteuil wordt standaard geleverd met elektrische bediening d.m.v. drie motoren. Deze motoren zijn voor de rugleuning, voetklep en voor de hart-balans functie. Deze  “hart-balans” functie houdt in dat voeten en het hart in een denkbeeldige horizontale lijn liggen. Hierdoor wordt het hart minimaal belast wat als zeer rustgevend wordt ervaren.

De Twice TW191 kan ook geleverd worden met een sta-op functie. Bij de uitvoering met sta-op hulp is de maximale valling (hellingshoek) van de zitting iets minder ver. Daarnaast is het niet mogelijk om deze optie te combineren met een verlengde voetenklep.

De elektromotoren van de relaxfauteuil Twice TW191 worden door een oplaadbare accu gevoed. Hierdoor heb je geen last van een snoer die over de vloer loopt. Bovendien is de relaxfauteuil voorzien van bedieningstoetsen. Het bovenste deel van de rugleuning kan van achter naar voor worden versteld (topswing), waardoor het hoofd in elke positie aangenaam wordt ondersteund.

De Twice TW191 is ook manueel leverbaar. Het manuele model heeft geen voetklep en geen elektrische verstelling. De rugverstelling gebeurt door middel van een gasveer. Dit model wordt Senza genoemd en is leverbaar met een bijpassende hocker.

Relaxfauteuil Twice TW191 is zonder sta-op functie leverbaar vanaf €2436,- en met sta-op functie vanaf €2866,-

vanaf: 2.436,-
ARTIKELNR.: 9053620

Als afgebeeld:

Relaxfauteuil Twice TW191
materiaal: Stof Callum
kleur: beige
afmeting (hxbxd): 114x71x82cm
zithoogte: 46cm
zitdiepte: 53cm
uitvoering: SG C – voet 88 met sta-op – medium

€3028,-

Merk: De Toekomst

Opties
relaxfauteuil Twice TW191 is leverbaar in diverse materialen en kleuren
verschillende opties voor de poot
leverbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL
optie voor sta-op functie
ook manueel verkrijgbaar