fbpx
12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Relaxfauteuil Twice TW170: een fauteuil met comfort!

Relaxfauteuil Twice TW170 wordt standaard geleverd met elektrische bediening d.m.v. drie motoren; één voor de rugleuning, één voor de voetklep en één om de zitting en voetklep in “hart-balans” stand te bewegen. Deze zogenaamde “hart-balans” functie houdt in dat voeten en het hart in een denkbeeldige horizontale lijn liggen. Hierdoor wordt het hart minimaal belast wat als zeer rustgevend wordt ervaren. Je  kunt ook de zitting zonder het gebruik van de voetensteun kantelen. Hierbij kantelt de rug met de zitting mee.

Relaxfauteuil Twice TW170 kan ook geleverd worden met een sta-op functie. Bij de uitvoering met sta-op hulp is de maximale valling (hellingshoek) van de zitting iets minder ver.

De elektromotoren van Twice TW170 worden door een oplaadbare accu gevoed waardoor er bij gebruik geen snoer over de vloer loopt. De bedieningstoetsen zijn afhankelijk van het model, opgenomen in de zitting of armleuning (links voorstaand). Het bovenste deel van de rugleuning, waar het hoofd tegen rust, kan van achter naar voor worden versteld (topswing) waardoor het hoofd in elke positie aangenaam wordt ondersteund.

Naast de Twice , kan je bij ons ook nog terecht voor de relaxfauteuil Senza. Dit is dezelfde relaxfauteuil, maar dan met een manuele bediening. Benieuwd? Neem dan een kijkje tussen de collectie van De Toekomst. Of kom langs in de winkel!

vanaf: 2.611,-
ARTIKELNR.: 9075835

Als afgebeeld:

Relaxfauteuil Twice TW170
materiaal: leder Oslo en stof Dinamica Classica
kleur: beige, groen, bruin
afmeting (hxbxd): 114x71x82cm
zithoogte: 46cm
zitdiepte: 53cm
uitvoering: leder Oslo en stof Dinamica Classica – voet 32

€3109,-

Merk: De Toekomst

Opties
Relaxfauteuil Twice TW170 is leverbaar in diverse materialen en kleuren
verschillende opties voor de poot
leverbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL
optie voor sta-op functie
ook manueel verkrijgbaar (Senza)