Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10473 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Twice relaxfauteuil, voor totale balans!

Een

Twice relaxfauteuil

wordt standaard geleverd met elektrische bediening d.m.v. drie motoren; één voor de rugleuning, één voor de voetklep en één om de zitting en voetklep in &ldquuo;hart-balans”7rdquo; stand te bewegen. Deze zgn. “hart-balans” functie houdt in dat voeten en het hart in een denkbeelding horizontale lijn liggen. Hierdoor wordt het hart minimaal belast wat als zeer rustgevend wordt ervaren. Je kan ook de zitting zonder het gebruik van de voetensteun kantelen. Hierbij kantelt de rug met de zitting mee.

Twice TW253 is leverbaar in leder vanaf € 2501,-

Dit model kan optioneel geleverd worden met een sta-op functie. Bij de uitvoering met sta-op hulp is de maximale valling (hellingshoek) van de zitting iets minder ver.
De elektromotoren worden door een oplaadbare accu gevoed waardoor er bij gebruik geen snoer over de vloer loopt. De bedieningstoetsen zijn afhankelijk van het model, opgenomen in de zitting of armleuning (links voorstaand). Het bovenste deel van de rugleuning, waar het hoofd tegen rust, kan van achter naar voor worden versteld (topswing) waardoor het hoofd in elke positie aangenaam wordt ondersteund. De verstelling gebeurt standaard handmatig maar er zijn Twice modellen waarbij dit elektrisch kan.


Lees verder…

2.501,-
ARTIKELNR.: FR0973W

Als afgebeeld:

Twice TW253 relaxfauteuil
materiaal: Leder Afrika
kleur: Brown
afmeting (hxbxd): 116x84x53cm
zithoogte: 46cm
zitdiepte: 53cm
uitvoering: LG 2 - stervoet 83

€ 2570,-

Opties:
verkrijgbaar in diverse kleuren en kwaliteiten stof en leder
poot - verkrijgbaar in diverse poten en kleuren
optie - sta-op hulp
maten - XS, S, M of L