Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10472 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Relaxfauteuil Thomas; Stoer comfort!

Fauteuil Thomas is een stoer alternatief voor de gewone fauteuil maar met een heel andere look. Neem plaats in deze heerlijke ligstoel en ervaar de geïntegreerde hoofdsteunverstelling en de comfortabele tiptoetsbediening om de stoel in zijn comfortabelste stand te verstellen.

Het is bovendien mogelijk om model Thomas helemaal op maat te laten maken, dit kan voor een geringe meerprijs. Wil je bijvoorbeeld een wat langer voetbord? Dan maken we dit deel wat langer in combinatie met een iets hogere zithoogte. Uiteraard kun je ook kiezen om zowel het voetbord als de rugleuning wat langer te laten maken. Kijk ook eens naar de prachtige contrasterende bies die we in het model verwerkt hebben. Hier heb je ook diverse keuzemogelijkheden in.

Thomas elektrische relaxfauteuil (excl. accu en nekkussen) in leder is leverbaar vanaf € 1779,-

1.869,-
ARTIKELNR.: FR0970W

Als afgebeeld:

Thomas relaxfauteuil
materiaal: leder Vintage
kleur: Cognac
afmeting (hxbxd): 80x80x80cm
zithoogte: 45cm
zitdiepte: 55cm
uitvoering: voet eikenhout vierkant – LG 4 – incl. accu en nek/lendekussen

Opties:
verkrijgbaar in diverse kleuren en kwaliteiten stof of leder
optie – accu
voet – spinvoet alu, 5 teens zwart, platte schijfvoet (leder, zwart of RVS), stervoet of hout
stiknaad – diverse keuzes in stiknaden
zithoogte – keuze in +3 of + 6cm
breedte – keuze in +3 of +6cm
hoofdsteun – keuze in +3 of +6cm

Het getoonde model is uitgevoerd in soepel vintage leder. Maar misschien wil je liever een mooie stof of een andere ledersoort? Dat kan allemaal. De accu is een handige accessoire, hierdoor kun je model Thomas vrijstaand, en zonder hinderlijke snoeren in de kamer plaatsen. Af en toe opladen is voldoende om de relaxfuncties weer voor een langere tijd te blijven bedienen. De tiptoetsbedieningsknoppen geven model Thomas een luxueuze uitstraling.

We hebben verschillende modellen poten bij model Thomas beschikbaar. Het getoonde model is uitgevoerd met een mooie vierkante poot die rondom voorzien is van een facetrand. Deze poot is gemaakt uit massief eikenhout. Daarna is het hout afgewerkt met een industriële patine. Uiteraard kun je ook kiezen voor hetzelfde model poot in metaal. Verder zijn er nog diverse andere modellen verkrijgbaar, denk aan bijvoorbeeld een ronde metalen poot.