12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Relaxfauteuil Ranio: elegant relaxen!

Relaxfauteuil Ranio is een elegante relaxfauteuil die laat zien dat comfort en de juiste looks heel goed samen gaan. Er zijn tal van mogelijkheden om deze fauteuil helemaal op maat te laten maken.

  • Maatwerk mogelijk
  • Volop keuze in stof- en leder
  • Topkwaliteit

We noemen een paar van de vele mogelijkheden; standaard is model Ranio uitgevoerd met 2 motoren zodat je de voetklep en de rug afzonderlijk van elkaar kunt verstellen. Daarnaast heb je vele comfort verhogende functies zoals een massage- en verwarmingssysteem, een elektrisch verstelbare hoofdsteunverstelling wat natuurlijk erg handig is in het gebruik! Ook
hebben we een speciale functie waarmee je de fauteuil kunt kantelen zodat je benen wat hoger komen te liggen. Dit noemen we “Hertzwaage” of “Zero gravity” want je lijkt dan wel te zweven. Je hart moet dan minder hard pompen om het bloed bij je benen of je hoofd te krijgen. Dit werkt erg ontspannend; zeker in combinatie met bijvoorbeeld een verwarmingsfunctie.

Ranio kun je ook in een leuke stof/leer combinatie bestellen. Uiteraard kan volledig stof of volledig leder ook. Indien je voor stof kiest kun je daarnaast nog de armleuningen of achterkant van de rugleuning laten stofferen in leder. Dat geeft net een speels effect en het is nog praktisch in gebruik ook.

Ben je benieuwd naar deze moderne comfortstoel? Of wil je weten hoe Ranio het best past bij jou in huis of wil je de fauteuil vergelijken met onze andere fauteuils? Kom dan langs bij ons in de showroom of plan een interieuradvies in!

Relaxfauteuil ranio in stof is leverbaar vanaf € 1799,- en in leder vanaf € 1999,-

vanaf: 1.799,-
ARTIKELNR.: 10362384

Als afgebeeld:

Relaxfauteuil Ranio
materiaal: stof Adore
kleur: Copper
afmeting (hxbxd): 110x085x071 cm
zithoogte: 46 cm
zitdiepte: 52 cm
uitvoering: Medium uitvoering, 2-motorige relaxfunctie met accu, memory foam in zitting en rug en zwarte stervoet S3

€ 2099,-

Merk: IN.HOUSE

Opties:
Ranio is leverbaar in zowel stof als leder
poot – hout of metaal
opties – schijfvoet of stervoet in diverse kleuren

Ook leverbaar:
Sta-op fauteuil