12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Relaxfauteuil Kavela: een genot om in te zitten!

Relaxfauteuil Kavela is uitgevoerd in prachtig microleder en is voorzien van een gasveermechanisme om de rugleuning en het voetbord te verstellen. Bovendien is  je de relaxfauteuil ook te verkrijgen in het mooiste leder of in diverse andere stofsoorten. Kavela is daarnaast leverbaar in diverse maten en kan met handige elektrische functies uitgevoerd worden. Op deze manier kun je jouw eigen relaxfauteuil op maat samenstellen.

  • Snel leverbaar
  • Verkrijgbaar in SMALL, MEDIUM of LARGE uitvoering
  • Zeer ruime keuze in stof – en leersoorten

Nadat je de maatvoering van de relaxfauteuil hebt bepaald, kies je de gewenste relaxfunctie. Het model wordt standaard  uitgevoerd met een handmatig gasveermechanisme, maar het is ook mogelijk om Kavela uit te voeren met een elektrische bediening van motoren.  Dit mechanisme is tevens uit te breiden met een handige accu zodat er geen snoeren aan te pas komen en je de fauteuil vrijstaand in de kamer kunt plaatsen. Je hebt enkel een snoer nodig om de accu zo nu en dan op te laden.

Indien je wenst. is model Kavela snel leverbaar in alle varianten die je maar wenst. Door de ruime keuze in stof – en leersoorten kun je de mooiste combinaties maken met de andere meubelen uit de IN.HOUSE collectie. Je hebt ook de mogelijkheid een keuze te maken uit een aanbod van diverse poten. Daarnaast kun je ook kiezen om de garantie uit te breiden naar maar liefst 5 of 7 jaar. Bij deze uitgebreide garantie zijn er diverse aanvullende voorwaarden van kracht waardoor je jarenlang zorgeloos kunt genieten van je nieuwe aankoop. Voldoende gratis impregneermiddel om de stof vlekwerend te behandelen is bovendien onderdeel van deze uitgebreide garantie.

Fauteuil Kavala is in stof leverbaar vanaf € 799,- en in leer vanaf € 949,-

vanaf: 799,-
ARTIKELNR.: 10333113

Als afgebeeld:

Relaxfauteuil Kavela
materiaal: microleder kentucky
kleur: 2593-cognac
afmeting (hxbxd): 114x074x084 cm
zithoogte: 48cm
zitdiepte: 49cm
uitvoering: zwarte metalen 5-teensvoet (voet A, model CSS2)

€ 799,-

Merk: IN.HOUSE

Opties:
de relaxfauteuil Kavela is leverbaar in diverse kleuren, stof- en ledersoorten
verschillende opties voor de voet
keuze tussen verschillende maten
optie voor accu of motor