12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Relaxfauteuil Heleen: een echte alleskunner!

Relaxfauteuil Heleen heeft een groot aantal mogelijkheden. Zo kies je eerst jouw ideale maatvoering van de fauteuil. Je hebt de keuze uit: small, medium of large. Vervolgens bepaal je de uitvoering van de rugleuning. De fauteuils zijn uitgevoerd in prachtig soepel microleder en zijn tevens leverbaar in diverse stof – en ledersoorten. De kwaliteit van de relaxfauteuils Heleen is uitermate goed door het gebruik van koudschuim in de zitting in combinatie met een nosagvering. Daarnaast is er gebruik gemaakt van vormschuim in de rugleuning wat zorgt voor een optimaal comfort

Nadat je de maatvoering van de relaxfauteuil hebt bepaald kies je de gewenste relaxfunctie: standaard wordt model Heleen uitgevoerd met een handmatig gasveermechanisme. Optioneel is het mogelijk de fauteuil uit te voeren met een elektrische bediening door middel van motoren. Dit mechanisme is tevens uit te breiden met een handige accu zodat er geen snoeren aan te pas komen, uitsluitend om de accu zo nu en dan op te laden. Het grote voordeel van een 2-motor bediening is het individueel bedienen van rugleuning en zitting. Op deze manier heb je veel meer mogelijkheden de ideale relaxpositie te selecteren. Uiteraard heb je veel gebruiksgemak van de handige sta op functie. Deze bieden we aan in 2 gewichtsklasse namelijk maximaal 120 kg en maximaal 160 kg.

Relaxfauteuil Heleen is in stof leverbaar vanaf € 549,- en in leer vanaf € 799,-

vanaf: 549,-
ARTIKELNR.: 10227065

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Relaxfauteuil Heleen
materiaal: Microleder Kentucky
kleur: 2591 liver
afmeting (hxbxd): 115x82x87cm
zithoogte: 45cm
zitdiepte: 51cm
uitvoering: SG 03 – Large uitvoering – met 2 vlaks rug en kunststof zwarte poten

€ 699,-

Merk: IN.House

Opties:
verkrijgbaar in diverse kleuren en kwaliteiten stof of leder
maat – small, medium of large
rug – 3 modellen
poot – vast of trolley (alleen bij 2 motorig 160 kg)
optie – handmatig, 1 motorig sta-op (+€ 250,-), 2 motorig 120 kg sta-op (+€ 300,-) of 2 motorig 160 kg sta-op (+€ 450,-)
draadloos – afstandsbediening

Ook leverbaar:
Nekkussen