12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Relaxfauteuil Gubbio Small: helemaal zelf samen te stellen!

Relaxfauteuil Gubbio Small is erg veelzijdig. Zo kan je zelf kiezen welke arm- en rugleuning je wilt. Daarnaast is er een ruime keuze in draaipoten. Ook de hoogte van de relaxfauteuil is te kiezen. De fauteuil kan ook nog worden geleverd met een relaxfunctie. Deze kan handmatig of elektrisch worden aangebracht.

Zo is de standaardversie van Gubbio is voorzien van een handmatige bedieningshendel. Hiermee bedien je een gasveer om de rugleuning en het voetenbord te
verstellen. In alle modellen is in de rugleuning standaard ook een geïntegreerde verstelbare hoofdsteun aangebracht. Deze ‘knik’ je bijvoorbeeld wat meer naar voor om je hoofd optimaal te ondersteunen.

Voor Gubbio zijn er meerdere relaxfuncties mogelijk. Zo kun je kiezen voor een 2 motorige functie waarmee je door tiptoetsen de rugleuning en het voetenbord afzonderlijk kunt instellen. Daarnaast is er ook een soortgelijke functie mogelijk maar dan nog extra voorzien van een handige sta-op hulp waardoor de stoel schuin omhoog komt en je al bijna rechtstaat en dus makkelijk weg kunt lopen. Deze functies zijn bovendien uit te voeren met een handige accu. (tegen meerprijs)

De volledige fauteuil is uitgevoerd in HR- vormschuim, hierdoor heb je een optimale ondersteuning van je lichaam en geniet je van de best  beschikbare kwaliteit. Daarnaast kun je kiezen tussen veel verschillende soorten stof en leder, waardoor de fauteuil altijd past bij jou in huis.

Relaxfauteuil Gubbio Small is in stof leverbaar vanaf €1349,- en in leer vanaf €1399,-

1.299,-
ARTIKELNR.: FR0534X

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Relaxfauteuil Gubbio Small
materiaal: leder Dino
kleur: smog
afmeting (hxbxd): 113x67x78cm
zithoogte: 48cm
zitdiepte: 53cm
uitvoering: SMALL uitvoering in leder dino 530-smog met verstelbare rugleuning en voetensteun d.m.v. gasveer, rugleuning Tstiksel, armleuning dichte ‘vleugel’ en zwarte kruispoot X-60

€ 1399,-

Merk: IN.HOUSE

Opties:
Relaxfauteuil Gubbio Small is verkrijgbaar in diverse kwaliteiten en kleuren stof en leer
zithoogte – XS, S, M of L
rugleuning – quilted rug, t-rug, 3 vlaks of 6 vlaks verdeling
elektra – handbediening, elektrische bediening of sta-op bediening