12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Relaxfauteuil Gubbio Medium: helemaal zelf samen te stellen!

Relaxfauteuil Gubbio Medium is erg veelzijdig. Zo kan je zelf kiezen welke arm- en rugleuning je wilt. Daarnaast is er een ruime keuze in draaipoten. Ook de hoogte van de relaxfauteuil is te kiezen. De fauteuil kan ook nog worden geleverd met een relaxfunctie. Deze kan handmatig of elektrisch worden aangebracht.

Zo is de standaardversie van Gubbio voorzien van een handmatige bedieningshendel. Hiermee bedien je een gasveer om de rugleuning en het voetenbord te verstellen. In alle modellen is in de rugleuning standaard ook een geïntegreerde verstelbare hoofdsteun aangebracht.

Voor Gubbio zijn er meerdere relaxfuncties mogelijk. Zo kun je kiezen voor een 2 motorige functie waarmee je door tiptoetsen de rugleuning en het voetenbord afzonderlijk kunt instellen. Daarnaast is er ook een soortgelijke functie mogelijk maar dan nog extra voorzien van een handige sta-op hulp waardoor de stoel schuin omhoog komt en je al bijna rechtstaat en dus makkelijk weg kunt lopen. Deze functies zijn bovendien ook nog eens uit te voeren met een handige accu (tegen meerprijs).

Ten slotte kun je ook nog kiezen tussen veel verschillende soorten stof en leder, waardoor de fauteuil altijd past bij jou in huis.

Relaxfauteuil Gubbio Medium is in stof leverbaar vanaf € 1299,- en in leer vanaf € 1449,-

vanaf: 1.299,-
ARTIKELNR.: 10163677

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Relaxfauteuil Gubbio Medium
materiaal: leder Dino
kleur: 530-smog
afmeting (hxbxd): 112x73x78cm
zithoogte: 46cm
zitdiepte: 51cm
uitvoering: MEDIUM uitvoering in leder dino 530-smog met verstelbare rugleuning en voetensteun d.m.v. gasveer, rugleuning 3-
vaks, armleuning open ‘vleugel’ en geborsteld chromen kruispoot X-60

€ 1449,- 

Merk: IN.HOUSE

Opties:
Relaxfauteuil Gubbio Medium  is verkrijgbaar in diverse kwaliteiten en kleuren stof en leer
zithoogte – XS, S, M of L
rugleuning – quilted rug, t-rug, 3 vlaks of 6 vlaks verdeling
elektra – handbediening, elektrische bediening of sta-op bediening