12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Relaxfauteuil Gubbio Large: helemaal zelf samen te stellen!

Relaxfauteuil Gubbio Large is erg veelzijdig. Zo kan je zelf kiezen welke arm- en rugleuning je wilt. Daarnaast is er een ruime keuze in draaipoten. Ook de hoogte van de relaxfauteuil is makkelijk te kiezen. Bovendien kan de fauteuil ook nog eens geleverd worden met een relaxfunctie. Deze kan handmatig of elektrisch worden aangebracht.

Zo is de standaardversie van Gubbio voorzien van een handmatige bedieningshendel. Hiermee bedien je een gasveer om de rugleuning en het voetenbord te verstellen. In alle modellen is in de rugleuning, standaard ook een geïntegreerde verstelbare hoofdsteun aangebracht.

Voor Gubbio zijn er meerdere relaxfuncties mogelijk. Zo kun je kiezen voor een 2 motorige functie waarmee je door tiptoetsen de rugleuning en het voetenbord afzonderlijk kunt instellen. Daarnaast is er ook een soortgelijke functie mogelijk maar dan nog eens extra voorzien van een handige sta-op hulp. Hierdoor komt de stoel schuin omhoog en je al bijna rechtstaat en dus makkelijk weg kunt lopen. Deze functies zijn bovendien ook nog eens uit te voeren met een handige accu (tegen meerprijs).

Tenslotte kun je kiezen tussen veel verschillende soorten stof en leder, waardoor de fauteuil altijd bij jou in huis past.

Relaxfauteuil Gubbio Large is in stof leverbaar vanaf €1399,- en in leer vanaf €1499,-

vanaf: 1.399,-
ARTIKELNR.: 10163679

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Relaxfauteuil Gubbio Large
materiaal: leder Dino
kleur: smog
afmeting (hxbxd): 113x67x78cm
zithoogte: 48cm
zitdiepte: 51cm
uitvoering: LARGE uitvoering in leder dino 530-smog met verstelbare rugleuning en voetensteun en sta-op functie d.m.v. 3
motoren, rugleuning quadrant stiksel, armleuning modern dicht en geborsteld chromen discpoot X-60

€ 2529,-

Merk: IN.House

Opties:
Relaxfauteuil Gubbio Large is verkrijgbaar in diverse kwaliteiten en kleuren stof en leer
zithoogte – XS, S, M of L
rugleuning – quilted rug, t-rug, 3 vlaks of 6 vlaks verdeling
elektra – handbediening, elektrische bediening of sta-op bediening