12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Relaxfauteuil Camora: sit & enjoy!

Relaxfauteuil Camora heeft een uitstekend zitcomfort. Dit komt omdat Camora bestaat uit een combinatie van stalen nosagveren en HR-schuim, ook wel koudschuim genoemd. Het zitcomfort is daardoor heerlijk. Eenmaal plaatsgenomen in deze relaxfauteuil, wil je er nooit meer uit.

Bovendien heeft de relaxfauteuil een optie voor een verstelbare rug.  Hierdoor verandert de fauteuil in 1 beweging naar een relaxfauteuil. Om de ontspanning, optimaal te maken, kan je de relaxfauteuil nog combineren met een bijpassend voetenbankje. Fauteuil Camora is snel leverbaar, zodat je snel van je nieuwe aankoop kan genieten. Vraag naar de snel levermogelijkheden in de winkel.

  • Verstelbare rug
  • Optioneel voetenbankje
  • Keuze uit verschillende poten
  • Keuze uit de veel kleuren van de stof- en ledercollectie

Wil je weten of Camora past bij jouw wensen en behoeften? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier kan je testen of de relaxfauteuil lekker zit, zodat je meteen weet of het een goede aankoop is of niets. Bovendien kan je ook inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends. Daarnaast kunnen onze verkoopadviseurs kunnen je hier zeker mee helpen om leuke combinaties te maken met andere meubelen uit de IN.HOUSE collectie.

Camora fauteuil in stof is leverbaar vanaf € 949,- en in leer vanaf € 1279,-.

vanaf: 949,-
ARTIKELNR.: 10295452

Als afgebeeld:

Camora relaxfauteuil
materiaal: Stof Adore
kleur: Hunter
afmeting (hxbxd): 110x79x71cm
zithoogte: 45cm
zitdiepte: 52cm
uitvoering: SG B

€ 999,-

Merk: IN.House

Opties:
relaxfauteuil Camora is verkrijgbaar in diverse kleuren en kwaliteiten stof en leder
optie – diverse voeten verkrijgbaar
optie – keuze kleuren voeten

Ook leverbaar:
Pouf

Stof en leder:

Fauteuil Camora is leverbaar in zowel stof als leder. Bepaal zelf de kleur uit de vele stalen van de IN.HOUSE collectie. Kies bijvoorbeeld een mooie veloursstof en laat dezelfde kleur in een andere soort stof terugkomen op je bank of eetstoelen. Of wil je liever alle meubels in dezelfde stofsoort en stofkleur, ook dit is mogelijk.