fbpx
12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Reconstructed Soul Art Print: op en top kunst!

Reconstructed Soul Art Print is een uniek foto in gelimiteerde oplage uit de collectie van Urban Cottan. Urban Cotton heeft een breed netwerk van creatief talent. Kunstenaars, fotografen, grafisch vormgevers, graffiti artists, multimedia designers en oneindig veel meer. De collectie is hierdoor verrassend, eigenzinnig en gevuld met unieke designs.

Dit design is ontworpen door de creatieve Ioana Todor. Zij is kunstenaar en artistiek directeur van een nieuw theaterpodium genaamd Theater De Generator. Haar werk ligt in theater en performance kunst. Ze heeft de afgelopen acht jaar voor verschillende theatergezelschappen/artiesten gespeeld en heeft zelf ook verschillende theatervoorstellingen gemaakt. Haar werkthema’s zijn racisme, feminisme, migratie, kapitalisme en identiteit.

De Art Print is gedrukt op Fine Art Papier. Tevens wordt de Art Print incl. passe-partout, glas en zwarte lijst geleverd. Bovendien wordt deze Art Print geleverd met een echtheidscertificaat.

Mocht je graag een schilderij in huis willen hebben, maar vind je deze Reconstructed Soul Art Print niet helemaal passen bij jouw woonstijl, wees dan niet getreurd. Bij ons in de showroom kun je vele schilderijen en andere accessoires vinden. Hier vind je altijd de accessoire die past bij jouw wensen en behoeften. Bovendien kan je hier ook nog eens inspiratie opdoen op het gebied van kleuren, wonen en trends!

99,-
ARTIKELNR.: 9034504

Als afgebeeld

Reconstructed Soul Art Print 
kleur: zwart
afmeting (hxb): 30x40cm
uitvoering: incl. passe-partout, glas en zwarte lijst

€ 99,-

Merk: Urban Cotton

Opties:
Reconstructed Soul Fine Art Print is in drie maten leverbaar