12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Poef Scoop: voor een uitnodigende sfeer

Poef Scoop is een heerlijk meubelstuk, voor zowel in je interieur als om op te zitten. Wanneer je de poef ziet, wil je er ook meteen gebruik van maken. Het heeft een uitnodigende sfeer, wat een geweldige toevoeging is voor in je interieur. Ideaal voor als er visite is. Maar de poef is ook geschikt om je voeten op te leggen als je op de bank zit. Kortom, een zeer comfortabele poef die voor meerdere functies te gebruiken is.

De poef bestaat uit allemaal stukjes anilineleder die aan elkaar zijn gezet. In combinatie met de comfortabele vulling zorgt dit voor ene nonchalante uitstraling. Bovendien is hij in drie verschillende warme kleuren leverbaar, dus hij voldoet altijd aan je wensen. De kleuren waar je uit kan kiezen zijn bruciato, groen en cognac.

Wil je weten of deze poef van Bodilson bij jou in huis past of wil je Scoop vergelijken met onze andere poefjes? Kom dan langs bij ons in de showroom. Onze verkopers staan klaar om jou te helpen en al jouw vragen te beantwoorden. Bovendien kan je bij ons in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends!

249,-
ARTIKELNR.: 17000015

Als afgebeeld:

Scoop Poef
materiaal: vol anilineleder
afmeting (hxø): 44x65cm
uitvoering: bruciato

€299,-

Merk: Bodilson

Opties:
de scoop Poef is  leverbaar in de kleuren groen, bruciato en cognac