12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Poef Hebera: die past overal!

Poef Hebera, van het merk Inhouse, heeft een vierkant model. Daarnaast is Hebera ook nog eens erg trendy. Doordat deze poef in veel verschillende kleuren verkrijgbaar is, past deze poef altijd in jouw interieur.

Bovendien kun je poef Hebera overal voor gebruiken. Dit maakt Hebera dan ook een interessant meubelstuk. Daarbij zijn alle kleuren goed te combineren in veel verschillende zithoeken. Zo hebben wij een hoop banken die hier goed bij passen! Dit allemaal zorgt dat Hebera een echte eyecatcher is in huis.

De poef kan zowel als bijzettafeltje dan als voetenbankje dienen. Maar als krukje is dit ook bijvoorbeeld goed te gebruiken. Doordat de poef multifunctioneel is, is het ideaal voor bij jou thuis!

Tevens kun je van de Hebera-serie ook een sierkussen bestellen. Zo kun je jouw interieur helemaal perfect afstemmen op één kleur.

Mocht je toch liever een andere poef hebben, dan kan dat ook. In dat geval nodigen wij jou graag uit in onze showroom. Hier kun je veel krukjes en poefjes vergelijken. Bovendien helpen onze verkopers jou graag met het zoeken naar de poef die past in jouw huis. Daarnaast kan je in onze showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

Kortom: poef Hebera wil je er gewoon bij!

35,-
ARTIKELNR.: M191477

Als afgebeeld

Poef Hebera
materiaal: stof
kleur: yellow
afmeting (hxbxd): 40 x 40 x 40 cm

€ 35,-

Merk: IN.House

Opties:
Poef Hebera is verkrijgbaar in veel diverse kleuren stof