12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Poef Flo: voeten omhoog en ontspannen maar!

Poef Flo is een vrolijke en opvallende poef voor in huis. Met deze voetenbank creëer je een ontspannen maar relaxte sfeer. De poef is een sprekende aanwinst voor in huis. Combineer de poef met de fauteuil Flo. Deze is leverbaar in dezelfde stijl en dezelfde kleuren. Samen maken ze je zithoek helemaal af.

Flo, ook wel Flower, is een poef die ervoor zorgt dat het altijd lente is bij jou thuis. Het meubelstuk is gemaakt door Tessa Lauwaert. Zij wilde graag een meubel ontwerpen die gezelligheid, kleur en sfeer brengt in huis. Flo is een speelse poef, wat komt door de 3-laagse kussens. Deze kussens doen denken aan de bladeren van een bloem, maar zorgen er ook voor dat je heel ontspannen onderuit kan hangen. Dit maakt de poef ideaal om lekker met je benen omhoog een boek te lezen of film te kijken.

De poef is leverbaar in de volgende kleuren: grijs/zwart, beige, blauw, geel, zwart/rood, groen en oranje. Doordat de poef leverbaar is in zoveel verschillende kleuren, is het altijd passend in een hele hoop verschillende woonstijlen. Bovendien kan je ook nog kiezen uit verschillende soorten eikenhout voor de poten. Of ga je liever voor een metalen poot? Ook dat is mogelijk bij deze poef. Hierdoor past de poef altijd bij jouw wensen en behoeften.

Mocht Flo toch niet helemaal jouw ding zijn, wees dan niet getreurd. Bij ons in de showroom vind je onder andere veel andere woonaccessoires, waaronder dat wat past bij jouw wens. Bovendien kan je hier ook inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends!

589,-
ARTIKELNR.: 9034822

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Poef Flo
materiaal: stof
kleur: beige
afmeting (hxbxd): 45x75x75cm
uitvoering: beige kleur met eikenhouten poten

€589,-

Merk: Moome

Opties:
Flo is leverbaar in verschillende kleuren
poten – leverbaar in verschillende materialen

Leverbaar:
fauteuil