Terug naar Plattegrond

Modern Wonen: strak maar niet kil

Modern Wonen is een woonstijl, die al decennialang bestaat en door de jaren heen continue mee verandert met de allerlaatste trends. Toch is de woonstijl altijd herkenbaar aan dezelfde details: de strakke lijnen, rechte hoeken, materialen als chroom, RVS en hoogglanslak en het gebruik van de basiskleuren zwart en wit. Het is een functionele stijl met een luxe uitstraling en zonder overdaad aan meubels en accessoires. Eenvoudig, rustig en overzichtelijk.

Toch is deze woonstijl verre van kil en steriel. Juist die minimalistische basis maakt het mogelijk te spelen met accenten. Zoals een extra trendy basiskleur, royale meubels, of juist een enkel opvallend meubelstuk of bijzondere vormen. En ook het toevoegen van verschillende grijstinten, gecombineerd met blank hout en opvallende accessoires of een mooi kunstwerk zorgt ervoor dat je interieur toch een warme, sfeervolle uitstraling krijgt.

De designklassiekers van Modern Wonen

De karaktervolle woonstijl leent zich bij uitstek voor het ontstaan van echte designklassiekers. Meubels, die door hun bijzondere en opvallende uitstraling tijdloze iconen zijn geworden. Ook in onze uitgebreide Modern Wonen collectie vind je deze klassiekers, die in een aantal gevallen ook nog eens prestigieuze Design Awards op hun naam hebben staan. Denk bijvoorbeeld aan de draaifauteuil Caruzzo van het designmerk Leolux. Deze ambachtelijk vervaardigde fauteuil met zijn opvallende design en bijzondere vormen, won niet voor niets de Red Dot Award meubel designprijs. Het is een echte eyecatcher in je moderne interieur.

En ook de vrolijk gekleurde fauteuils Pallone van hetzelfde merk passen perfect in een minimalistische, moderne woonstijl. Met de gedurfde kleurcombinaties en bijzondere vormen van deze fauteuils maak je echt een statement in je moderne interieur.

Leolux

Fauteuil Pallone

vanaf: 1.035,-

Uitgebreide collectie moderne meubels

Naast fauteuils biedt de collectie Modern Wonen in onze 12.000 m2 grote showroom alles, om je eigentijdse interieur compleet te maken. Van banken tot kasten en van tafels tot stoelen. En uiteraard allemaal kwalitatief hoogwaardig van de meest toonaangevende designmerken! Op de afdeling accessoires vind je vervolgens de perfecte items voor de finishing touch in je woonruimte.

Lisa’s blogs vol inspiratie en tips

Speciaal voor De Ruijtermeubel schrijft Lisa ook regelmatig blogs vol handige tips over styling, inspiratie en nieuws op het gebied van de laatste woontrends. Ze bezoekt woonbeurzen en vertelt, wat ze daar allemaal ontdekte. Of ze legt bijvoorbeeld uit, hoe je een specifieke kleur kunt toepassen in je moderne interieur.

ALTIJD OP DE HOOGTE

Wil je de laatste trends op het gebied van Modern Wonen of de nieuwste aanwinsten in onze wooncollecties niet mislopen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties, inspiratie en woonnieuws!

Bezoek ons

Spaarneweg 24
2142 EN Cruquius
T: 023 5481000
KvK: 34078862