Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10505 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte
Terug naar Plattegrond

Klassiek Wonen brengt luxe in huis

Ook de woonstijl Klassiek Wonen is bij De Ruitermeubel goed vertegenwoordigd. Het kenmerkt zich door het gebruik van mooi afgewerkte meubels, robuuste vormen en rijke stoffen. Deze woonstijl geeft je een vorstelijk luxe, comfortabel en glamoreus gevoel zonder opzichtig te zijn. De stijl is niet voor niets al tientallen jaren een favoriet voor velen.

Klassiek Wonen is goed te combineren

De materialen, die bij Klassiek Wonen worden gebruikt zijn vaak fluweel, velours, zijde, massief hout, glas, glad leder en imitatiebont. Toch laat de interieurstijl zich ook heel goed mixen met modernere details en elementen. Combineer toen en nu en je krijgt een persoonlijke, eigentijds klassieke stijl. Kies uit zachte kleuren voor rust, warmte en een natuurlijk kleurbeeld in je Klassiek Wonen interieur.

Relaxfauteuils voor optimaal comfort

In de omvangrijke collectie van De Ruijtermeubel vind je veel meubels, om je Klassiek Wonen interieur compleet te maken. Van banken, stoelen en fauteuils tot kasten, dressoirs en tafels. Alles even rijk en mooi afgewerkt. En ook de relaxfauteuils, draaifauteuils en sta-op fauteuils uit onze collectie geven je interieur die luxe, comfortabele uitstraling passend bij deze woonstijl. Fauteuils, die in de meeste gevallen volledig kunnen worden aangepast aan je persoonlijke wensen en maten, comfort verhogende functies hebben en bovendien een meer dan uitgebreide keuze aan materialen en kleuren bieden. Kom gewoon eens proefzitten!

INTERIEURARCHITECT LISA

Kan je wel wat hulp gebruiken bij het samenstellen van je interieur in deze klassieke stijl? Speciaal en exclusief voor klanten van De Ruijtermeubel geeft interieurarchitect Lisa gratis interieuradvies. Met haar jarenlange ervaring en frisse kijk op uiteenlopende woonstijlen, weet zij met tips en advies op maat altijd het maximale uit elke woonruimte te halen. Reserveer snel zo’n gratis adviesuurtje van Lisa via onze online afspraakmodule. Zij is elke zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur aanwezig.

Meer over Lisa vind je hier Maak nu online een afspraak

Vervoerservice van De Ruijtermeubel

Wil je graag onze uitgebreide collectie komen bekijken of ben je op zoek naar een specifiek meubel, maar zonder eigen vervoer niet in de gelegenheid naar onze winkel te komen? Wanneer je binnen een straal van 20 kilometer van onze showroom woont, is onze gratis vervoerservice misschien een uitkomst. Maak, bij voorkeur een dag van te voren, een afspraak en de auto rijdt voor! Vanzelfsprekend word je na het bezoek weer thuisgebracht. Service van de zaak! Bel 023-5481000 voor een afspraak.

ALTIJD OP DE HOOGTE

Mis nooit meer het laatste interieurnieuws, de nieuwste aanwinsten in onze collectie, acties of wooninspiratie en schrijf je vandaag nog in voor onze digitale nieuwsbrief.