Vrijdagavond geopend tot 20:30

De Oktober Woonmaand staat bij De Ruijtermeubel elk jaar in het teken van aandacht en advies. Wil je rustig shoppen en de drukte in het weekend ontwijken? Kom dan langs op vrijdagavond.

Gratis hapje en drankje

Onder genot van een hapje en drankje kan je op vrijdagavond bij ons in de winkel op zoek gaan naar de meubels van jouw dromen. Dat maakt het ideaal om vanuit jouw werk langs te komen in de winkel.

Oktober Woonmaand

De Ruijtermeubel heeft tijdens de Oktober Woonmaand steevast interessante acties en evenementen. Heb je nog wat extra tips nodig voor jouw interieur. Boek dan een interieuradvies in bij Lisa. In de Oktober Woonmaand vind je haar ook op vrijdagavond in de winkel!


Gratis interieuradvies bij Lisa

Tijdens een interieuradvies op vrijdagavond kun je allerlei vragen stelling over bijvoorbeeld de indeling van een bepaalde woonruimte, kleurgebruik, materiaalkeuze of de combinatie van gekozen meubels in je interieur. Om een zo’n goed mogelijk beeld te krijgen van jouw wensen, vragen wij altijd of je voorbeelden mee kunt nemen. Dit kan een plattegrond van een nieuwbouwwoning zijn, foto’s van de huidige situatie en/of inspiratie/moodboards op bijvoorbeeld Pinterest. Onder het genot van een kopje koffie worden jouw ideeën en inspiratie dan op vrijdagavond vertaald naar jouw droominterieur.

Onze interieuradviseurs schetsen op basis van de meegebrachte plattegronden en de juiste afmetingen een tekening op schaal. Met miniatuurmodellen van diverse meubels krijg je vervolgens in de tekening de verschillende indelingsmogelijkheden te zien. 

Maak een afspraak
voor interieuradvies op vrijdag avond

Kom langs

Spaarneweg 24
2142 EN Cruquius

Wooninspiratie opdoen? Kom dan langs bij De Ruijtermeubel in de Cruquius. De showroom van De Ruijtermeubel biedt maar liefst 12.000 m2 aan inspiratie, trends, ideeën en wooncollecties van de mooiste merken én is (ook in de Oktober Woonmaand) 7 dagen per week geopend. Ook daar kan je uitgebreid woonwinkelen en op je gemak de nieuwste woontrends bekijken. En in hun eigen lunchroom ontspannen genieten van een kopje koffie, thee of een heerlijke lunch.