12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Opbergkast Pento: brengt een aangename sfeer in je huis!

Opbergkast Pento is voorzien van prachtige details met een moderne uitstraling. Het zwarte metaal en de vakverdeling van de diverse kasten geven deze speciale look mee.

  • Tafels in diverse maten mogelijk
  • Moderne uitstraling
  • Led verlichting inclusief

Binnen dit woonprogramma is er keuze uit verschillende elementen; zo is er keuze uit een dressoir in drie verschillende afmetingen, een TV-meubel in drie verschillende maten, een opbergkast en een vitrinekast. De Led verlichting geeft de kasten een sprankelend effect. Op deze manier kun je je woonkamer indirect verlichten op een sfeervolle manier. Tevens is er een roomdivider, een salontafel en een hoektafel beschikbaar en zijn de bijpassende eettafels verkrijgbaar in vier afmetingen, namelijk 180x100cm, 210x100cm, 240x100cm en een uitschuiftafel met afmeting 210/270x105cm. Het eiken is gefinished met een lak zodat het onderhoud makkelijk is.

Het dagelijkse onderhoud is simpel, met een lichtvochtige zachte katoenen doek de meubelen afnemen en daarna nadrogen met een droge zachte doek. 2 maal per jaar kun je de meubelen behandelen met onze speciale Clean & Care set voor mat gelakte meubelen. Deze set is apart verkrijgbaar en interessant geprijsd.

Weet je nog niet welke stijl er bij jou past? Maak dan een afspraak met één van onze interieuradviseurs of bekijk onze Pinterest-pagina voor inspiratie!

1.099,-
ARTIKELNR.: 10354277

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Opbergkast Pento
materiaal: eikenhout
kleur: Railway Brown i.c.m. metalen profiel off black
afmeting (hxbxd): 120x130x42 cm
uitvoering: 4 deuren, 2 glasdeuren, 1 lade, 1 klep en voorzien van LED-verlichting

€ 1099,-

Merk: IN.HOUSE

Ook leverbaar:
Opbergkast Pento is onderdeel uit het volledige woonprogramma