Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10615 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Leestijd: 3 minuten

Wooninspiratie

Conny Gruijters

Conny Gruijters

Conny Gruijters werkt als inkoper en interieurdesigner bij de Ruijtermeubel. Ze heeft een grote passie voor wonen en een creatieve kijk op het interieur.

Voorspellingen en trends, wie is hier niet gevoelig voor? Ik lees steevast mijn horoscoop voor het nieuwe jaar. Zelfs de Chinese versie. Zo zoek ik naar bevestiging van het voor mij te volgen pad en vind ik inspiratie voor nieuwe kansen. Dit wil ik natuurlijk niet mislopen.

Modetrends

Ik ben gevoelig voor trends, in alle soorten en maten. Via Fashion United blijf ik op de hoogte van de trends voor 2020 in de heren en de damesmode. Welke voorspelde kleuren passen bij mij? Kanariegeel kan dan wel een trendkleur zijn, maar ik wil er niet uitzien als een paradijsvogel. Trouwens, wist je dat geel ook symbool staat voor genderneutraal. Weer een trend! Cosmopolitan heeft als haartrend voor 2020 onder andere rommelige knotjes voorspeld. Staat wel lekker arty farty als ik de winkel aan het stijlen ben.

Geel mag dan een modetrend zijn, ook in je interieur kun je daarmee spelen

Classic Blue

Maar ook op het gebied van interieur zijn er trends. Pantone, het Amerikaanse kleureninstituut, heeft “Classic Blue tot kleur van 2020 benoemd. Ga ik dat toepassen op mijn muren of is het misschien handiger om de kleur in een accessoire terug te laten komen? Dat weet ik nog niet. Maar de volgende items passen wel goed bij deze trend!

Tranquil Dawn

Flexa verf, heeft dit jaar Tranquil Dawn als verfkleur voor het jaar 2020. Deze kleur kan je zonder angst verven op je muur, achter bijvoorbeeld een grijze hoekbank die de basis vormt in je huidige interieur.

Op zoek naar de trends

Wat de toekomstige trends in je interieur zullen worden, ga ik de komende weken ontdekken op de meubelbeurzen die eraan komen.
Over de stromingen weet ik wel al het een en ander. Het aankomende jaar zul je naast Scandinavisch, industrieel en soft modern ook andere stijlen vinden. Urban jungle, hotel chique, natural basic en eclectisch zijn hier maar een paar voorbeelden van.

Een aantal van deze stijlen kun je ook bij ons in de winkel terugvinden. Maar om te blijven inspireren, en voor de toepassing van de andere stijlen, ga ik op meubeljacht.

Je kunt binnenkort dus een aantal blogs verwachten waarbij er gefocust wordt op deze nieuwe trends. Welke accessoires passen hierbij? Voor welke kleur kies je en welke verlichting past het best?

Ik heb er zin in. Proost op het nieuwe jaar en de nieuwe uitdagingen en natuurlijk de niet te missen kansen!

Tekst: Conny Gruijters
Beelden: Bert Plantagie, HK Living, Moome, Urban Cotton en Flexa


Conny Gruijters

Master of Interiordesign

Conny Gruijters is als creative designer en inkoper al sinds jaar en dag verantwoordelijk voor de inspirerende afdelingen bij De Ruijtermeubel.