12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Speeddaten met behang en kleur- specialist

Thuis in je huis‘ Maak een speeddate met de freelance behang- en kleurspecialiste Babette Bervoets.

Thuis zitten, thuis blijven, thuis werken, thuis leren… We bewegen ons veel in en om het huis de laatste tijd. Dat legt een vergrootglas op ons interieur. Wellicht heb je je al afgevraagd wat er nog mist, wat er gezelliger of praktischer kan in je huis of misschien had je al (grotere) plannen, waarvoor je nu eindelijk meer tijd hebt. Met wat kleine aanpassingen, zoals een mooi behang of een nieuw kleurenpalet kun je al een groot verschil maken.

Wil jij weten wat er in jouw huis mogelijk is of heb je wel een idee, maar weet je (nog) niet hoe je dit vertaalt naar een concreet en werkbaar plan? Twijfel niet en maak een afspraak voor een speeddate met interieurstyliste Babette Bervoets. Op persoonlijke wijze en met oog voor detail sluit zij met haar adviezen naadloos aan op een interieur die jouw stijl, identiteit en sfeer weerspiegelt.

Tijdens de Oktober Woonmaand biedt De Ruijtermeubel je de kans om al je plannen, ideeën en vragen vrijblijvend aan Babette voor te leggen en samen met haar te sparren over de mogelijkheden binnen jouw ruimte(s) en budget. Daarnaast zal De Mooiste Muren een fraaie greep uit haar uitgebreide en exclusieve verf- en behangcollectie presenteren en krijg je gratis kleurenwaaiers van Little Greene, Farrow & Ball en Paint & Paper Library mee. Kortom: laat je verwonderen, inspireren en adviseren en geniet van aantrekkelijke aanbiedingen!*

*Kortingen en aanbiedingen gelden alleen in combinatie met een speeddate. Een speeddate duurt ca. 30 minuten en bied je de gelegenheid om jouw plannen voor te leggen en te bespreken. Daar volgt een advies uit waarmee je zelfstandig verder kunt. Mocht je uitgebreide plannen hebben, dan is er een mogelijkheid om tegen een aantrekkelijk tarief een vervolgafspraak te maken met de styliste.

Boek nu de speeddate

Corona maatregelen: de speeddates zijn corona-friendly en bedoeld voor 2 volwassenen en de styliste. Tijdens een date wordt er 1,5 m. afstand bewaard en worden de hygiëneregels in acht genomen. Mocht je onverhoopt niet kunnen komen door verkoudheid of ziekte, dan bieden wij je de mogelijkheid aan om de date te verplaatsen naar een ander moment (in overleg met de styliste)