fbpx
12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Categorieën

Filters

Prijs

tot

Woonstijlen

Merken

Merken

Now Vision

Creëer en verander! In Now Vision vind je een inspirerende productlijn met een grote keuze in gevarieerde vormgeving. Het kastsysteem en de elementen zoals het barmeubel of bureau, de solitair of het sideboard zijn variabel en kunnen worden aangepast. Zo ontstaat een lowboard of highboard, wandmeubel of multifunctionele werkplek – of een mix van alles. De push-to-open-technologie maakt Now Vision greeploos – zo ontstaat de pure uitstraling van de echte allrounder. De fronten variëren van klassieke lak en lak hoogglans via accenten in petrol, duifblauw, en oudroze tot hoogwaardig fineer in kernnoten en natuurlijk eiken. Wat je maar wilt! Lees verder >

Pagina: 1 / 1

Leef je uit!

Je kunt elementen en accenten vrij rangschikken, mooie klassiekers creëren en ze met praktische accessoires tot echte individualisten maken. Veel solitaire meubelen komen ook in combinatie goed voor de dag. Op dit moment kun je je aan meer dan 20 open of gesloten modulaire elementen uitleven. Bovendien zijn er solitaire meubelen en een groot kastsysteem, waarin je zelfs een bureau-element kunt integreren. Ook visueel past Now Vision perfect bij jouw ideeën – met acht verschillende uitvoeringen van de fronten en drie accentkleuren.

Kasten

Drie hoogtes, drie plankbreedtes en daartussen veel ruimte voor wat dan ook. Je stelt je eigen kast in lak wit samen met tussenstaanders, legplanken en gesloten elementen. Of het nu gaat om een ruime boekenkast of een minimalistische secretaire – het kastsysteem zorgt voor een luchtige architectuur. En in combinatie met jouw Now Vision highboard of lowboard wordt een consistente esthetiek gecreëerd.

3-D ontwerp

3-D ontwerp op maat

Bij de Ruijtermeubel beschikken wij over een grote afdeling van dit mooie en kwalitatief hoogwaardige designmerk. Hier krijg je een goede indruk van wat dit merk allemaal te bieden heeft. Met de wandopstellingen van Hülsta kun je namelijk echt alle kanten op qua afmetingen, toepassingsmogelijkheden, materialen, bijzondere opties en kleurcombinaties. De verschillende kastsystemen maken maatwerk daadwerkelijk mogelijk. Daarom is het fijn om te weten, dat ons team van vakkundige medewerkers niet alleen heel veel kennis van dit merk en zijn mogelijkheden heeft, maar ook beschikt over het Hülsta tekenprogramma. Een ideaal hulpmiddel, waarmee zij heel eenvoudig elke gewenste samenstelling en afmeting in jouw interieur kunnen intekenen.