Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10505 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Namia bank biedt eindeloze variatie

De Namia bank is een speelse hoekbank uit de collectie van het kwalitatief hoogwaardige merk IN.HOUSE. Deze bank kan je volledig naar je eigen fantasie samenstellen. Combineer de verschillende elementen, die verkrijgbaar zijn in een uitgebreide keuze aan stoffen en leersoorten. En blijf ook thuis combineren. Doordat de losse elementen ook aan de zijkant van dezelfde stoffering zijn voorzien en bijna allemaal een koppelbaar en wegklapbaar systeem onder de zitting hebben, kan je telkens opnieuw de opstelling aanpassen. Zo lijkt het elke keer, alsof je een nieuwe Namia bank in je woonkamer hebt staan.

Eenvoudig je eigen Namia bank samenstellen

Met diverse kleuren en kwaliteiten leer en stof en keuze uit verschillende materialen en kleuren voor de poten, biedt de Namia bank talloze variatiemogelijkheden. En ook het ruime aanbod aan elementen zorgt ervoor, dat je de ideale combinatie passend bij jouw wensen en interieur kunt samenstellen. Zo zijn er diverse formaten zitelementen met of zonder armsteun, een longchair, een 1 zits met eiland, een hoekelement en met de hocker maak je de Namia helemaal af.

INTERIEURARCHITECT LISA

Vind je het moeilijk te bepalen, welke samenstelling van de Namia bank ideaal is voor jouw interieur? Professioneel interieurarchitect Lisa helpt je graag met handige woontips en ideeën. Dit doet zij exclusief voor klanten van De Ruijtermeubel. Reserveer via onze online afspraakmodule een gratis adviesuurtje van interieurarchitect Lisa.

Zij is elke zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur aanwezig.

Meer over Lisa vind je hier Maak nu online een afspraak
Namia bank

Lisa’s blogs vol woontrends en tips

Speciaal voor onze website schrijft Lisa ook regelmatig blogs vol handige tips over styling, inspiratie en nieuws op het gebied van de laatste woontrends. Ze bezoekt woonbeurzen en vertelt, wat ze daar allemaal ontdekte. Of ze legt bijvoorbeeld uit, waaraan je moet denken bij het kiezen van een nieuwe bank en geeft daarbij een stappenplan, om de keuze eenvoudiger te maken.

GEEN ACTIE MEER MISLOPEN

Wil je geen enkele woontrend, tip of actie meer missen? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle aanbiedingen, inspiratie en nieuwtjes!