12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Manden Patio: voor het stijlvol opbergen van al jouw spullen!

Manden Patio zijn ideaal voor als je al je spullen stijlvol wilt opbergen. De manden zijn gemaakt van bananenblad en katoenen touw. Hierdoor hebben de manden een zomerse uitstraling. De natuurlijke uitstraling van de manden passen perfect in elke interieurstijl, wat Patio ideaal maakt.

Patio wordt geleverd in een set van twee. De manden hebben afmeting van 32xØ35 cm en 40xØ45 cm. Daardoor passen de manden goed onder een tafel, in een kast of op een kast. Bovendien hebben de manden hierdoor genoeg ruimte om al je spullen in op te bergen. Of je er nou plaids, tijdschriften of al je andere spullen in op wilt bergen. In deze manden past alles!

Wil je weten of Patio een goede match is voor bij jou in huis? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier kan je de manden in het echt komen bewonderen. Bovendien kunnen onze verkopers je helpen met al je vragen over deze manden, maar ook over vele andere onderwerpen. Daarnaast kan je bij ons in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

189,-
ARTIKELNR.: 9068109

Als afgebeeld

Manden Patio
materiaal: Abaca en katoen
afmeting (hxbxd): 32xØ35 cm / 40xØ45 cm
uitvoering: ML 890460

€ 189,-

merk: MUST Living

Opties
voor manden Patio zijn er geen andere opties beschikbaar