fbpx
12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Categorieën

Filters

Prijs

tot

Woonstijlen

Merken

Merken

Maitre/Maestro

De meubels van de Maitre & Maestro collectie zijn opvallend door de talrijke opties en combinaties waaruit je kunt kiezen. De industriële meubels zijn gemaakt van wildeiken in combinatie met eikenfineer. Voor de afwerking van de industriële meubels kan gekozen worden voor drie verschillende kleuren hout. En dan, dan kan er worden gecombineerd: hout en een bovenblad van beton, hout en een bovenblad hout, grepen van metaal of hout, betonnen bovenblad en grepen van metaal, het kan allemaal! Lees verder >

Pagina: 1 / 1

Industrieel

Een industrieel interieur is momenteel erg populair. De woonstijl is gebaseerd op fabrieksgebouwen uit de 19e en 20e eeuw. Kenmerkend zijn de stoere en ruwe materialen, zoals hout, beton en metaal. Je kunt de stijl in iedere woning toepassen. Daarom vind je bij De Ruijtermeubel de mooiste industriële meubels, waaronder die uit de Maitre/Maestro collectie.

Tafels

Twee namen, één collectie, wie is wie? De eettafels vallen onder de Maestro meubels. Alle eettafels zijn voorzien van een prachtige kruispoot. Een eettafel met kruispoot maakt je eet- of woonkamer net even wat stoerder. Een groot voordeel van zo’n tafel is ook dat de hele rand van de tafel beschikbaar is, zodat je meerdere eetstoelen rondom de tafel kunt schuiven.

Heb je een kleinere ruimte? Geen probleem, een kruispoot tafel laat het ruimtelijker ogen. Verder is de tafel beschikbaar in diverse afmetingen en kun je een houten tafelblad met een metalen of houten kruispoot mixen. Liever een tafelblad van gewaxed beton? Ook dat kan zowel met een houten of een metalen kruispoot.

Hoe haal je deze sfeer in huis?

De Maitre/Maestro collectie heeft een vrij prominente uitstraling en een robuuste look door al het hout. Houd daarom de decoratie luchtig, klein en vooral kleurrijk om de natuurlijke houtkleur te complementeren. Bijvoorbeeld een vaas met slechts enkele aparte bloemen, een kleine hangplant bovenop een bergkast, een combinatie van verschillende fijne decoratieobjecten op een dressoir of dressette, het kan allemaal!