Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10615 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Folder De Ruijtermeubel vol scherpe acties

De maandelijkse folder De Ruijtermeubel staat iedere keer weer vol met de nieuwste trends, mooie aanbiedingen en veel inspiratie op woongebied. Met voor elk wat wils. Want met de vele nationale en internationale topmerken als Henders & Hazel, House of Dutchz, Hülsta, Leolux, Bert Plantagie, IN.HOUSE, Pode en Design on Stock biedt de folder De Ruijtermeubel een uiteenlopende collectie aan stijlvolle en betaalbare designmeubels. Van klassiek tot modern en van landelijk tot industrieel, er is altijd een aantrekkelijke actie die bij jouw stijl en smaak past.

Interactieve folder De Ruijtermeubel

Je ontvangt de folder De Ruijtermeubel niet alleen huis-aan-huis op je deurmat, maar je kunt deze tegenwoordig ook op elk moment en overal online via onze website lezen. Zowel op je desktop als mobiel. Rustig bladeren waar en wanneer jij wilt. De interactieve linkjes bij de diverse banken, tafels, stoelen, kasten en accessoires maken het bovendien heel eenvoudig direct naar de betreffende pagina van het meubel door te klikken. Kom vervolgens de meubels van je keuze zelf bekijken in onze ruim 12.000 m2 grote showroom op Woonboulevard Cruquius.

[lisa_block]

GEEN ACTIE MEER MISLOPEN

Als je er zeker van wilt zijn, dat je onze mooie aanbiedingen en de nieuwste trends altijd ontvangt, schrijf je dan in voor de digitale nieuwsbrief van De Ruijtermeubel. Zo blijf je altijd op de hoogte van alle tips, acties, inspiratie en nieuwtjes!