Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10615 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Op dit moment is De Ruijtermeubel nog gewoon open. Wel hebben we het een en ander aangepast, zodat de verkoop en de bezorging zowel voor de klant als voor de bezorger en verkoper zo veilig en hygiënisch mogelijk verloopt. 

Mocht je je ziek of verkouden voelen, dan verzoeken wij je om thuis te blijven. Op onze website en op onze sociale media kun je inspiratie opdoen over welke meubelen je mooi vindt, zodat je, wanneer je je weer beter voelt, gericht in onze winkel kunt komen zoeken. Ook als je al weet wat je wilt, kan je vanuit huis bestellen. Dit doe je door ons te bellen op 023-5481000.

In de winkel

De Ruijtermeubel houdt de maatregelen van RIVM in de gaten. Voor nu houdt dat in dat we geen handen meer schudden en zoveel mogelijk gepaste afstand houden. Daarnaast heeft De Ruijtermeubel een verantwoordelijk deurbeleid en veilige werkplekken met plexiglas, zodat je bij ons veilig kan winkelen.

Maatregelen bij bezorgen

De Ruijtermeubel blijft voor nu nog gewoon meubels bezorgen. Wel nemen onze bezorgers een aantal maatregelen, zodat alles veilig verloopt. We verzoeken je daarom mee te werken aan de volgende maatregelen:

  • Mocht je grieperig of verkouden zijn, dan zullen onze bezorgers jouw meubels tot de voordeur bezorgen. Ze zullen dan dus niet binnenkomen. Ben je het niet eens met deze maatregel, dan nemen wij de goederen mee terug en wordt er een nieuwe afspraak gemaakt zodra het coronavirus onder controle is.
  • Voel je je niet verkouden of grieperig, dan zullen onze bezorgers het contact beperken tot een minimum om zo de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Bij voorkeur leveren wij tot de deur om de risico’s voor u en onze bezorgdienst te voorkomen. Wij hopen op uw samenwerking.

Mocht er in de toekomst bij jou of in jouw directe omgeving het coronavirus worden vastgesteld, wil je ons dat dan per direct laten weten? Dankjewel! We hopen je zo goed genoeg te hebben geïnformeerd met betrekking tot de maatregelen omtrent het coronavirus. Mocht er wat veranderen, dan laten we je dat zo snel mogelijk weten! Als je nog vragen hebt, kan je altijd bellen naar 023-5481000.