fbpx
12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Categorieën

Filters

Prijs

tot

Woonstijlen

Merken

Merken

Lucania

Lucania heeft een industriële uitstraling gecombineerd met een tijdloze moderne vormgeving. De kasten geven je interieur meteen een bijzondere uitstraling aangezien diverse voorzien zijn van energiezuinige LED-verlichting. Deze verlichting is met een drukknop simpel in of uit te schakelen. De metalen staanders aan de zijkant van de meubelen zijn robuust vormgegeven. Lees verder >

Pagina: 1 / 1

Een verrassende combinatie

Lucania past perfect bij een industrieel chic interieur. Deze trend is ontstaan door het wonen in oude panden die oorspronkelijk een andere bestemming hadden dan wonen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een oude fabriek of school. Maar ook als je niet in een oud pand woont is een industriële look simpel te creëren in je huis.

Maak hiervoor gebruik van materialen zoals beton, glas en staal. Hadden we voorheen bij beton vooral een kil en grauw gevoel, nu vinden we het gaaf, zolang je het maar op de juiste manier combineert. Met een stoere stof bijvoorbeeld, zo krijg je een warme chique look.

Onbewerkt eiken

Het onbewerkte eiken geeft het woonprogramma een natuurlijke touch, het is bovendien makkelijk in onderhoud. Indien er eens sprake is van een vlek, volstaat het om het meubel over een groter oppervlakte licht op te schuren. Je kunt daarnaast de meubelen uit de Lucania serie eenvoudig onderhouden door ze regelmatig met een schone, licht vochtige doek af te nemen.

Hout is een product uit de natuur, geen enkele boom of plank is hetzelfde en daarom haal je met ieder item uit de Lucania serie een uniek product in huis. Elk item heeft zijn geheel eigen uitstraling, structuur en houtmotief. Kleurnuances in het hout horen bij dit meubel en geven het woonprogramma een eigen karakter.