fbpx
12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Lowboard Now Vision: design voor bij jou thuis!

Lowboard Now Vision is een prachtige kast uit de designcollectie van het merk Hülsta. Het programma Now Vision is een zeer speelse collectie waarbij je je eigen kast kunt opbouwen in vele kleuren en uitvoeringen. Met het aanbouwsysteem is alles mogelijk. Bovendien kun je het zelf ontworpen wandmeubel niet alleen op de grond plaatsen, maar ook ophangen. Een combinatie van beide kan ook erg mooi zijn.

Het lowboard Now Vision van dit programma is bijzonder mooi en strak afgewerkt. Dankzij het push-to-open systeem worden de elementen met een klein duwtje geopend.

Now! By Hülsta staat voor betrouwbare kwaliteitsmeubelen. De collectie wordt in een van de grootste meubelfabrieken in Duitsland vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitseisen. De collectie bestaat uit diverse programma’s voor de woonkamer en de eetkamer. Alle NOW! programma’s hebben een ding gemeen: ze worden geproduceerd uit eerlijke en hoogwaardige materialen zoals echt hout, echt fineer en milieuvriendelijke lakken.

Weet je wat je mooi vindt, maar twijfel je nog over de maten, kleuren of misschien de indeling? Maak dan snel, gratis en vrijblijvend een afspraak met één van onze Hülsta-adviseurs. En ontwerp jouw Hülsta Now Vision wandcombinatie!

vanaf: 1.066,-
ARTIKELNR.: 10260143

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Lowboard Now Vision
kleur: lak wit i.c.m. hout
afmeting (hxbxd): 65x213x52cm
uitvoering: 1367 low + pootjes

*Prijs op aanvraag: neem contact op met de winkel

Merk: Hülsta

Opties:
diverse elementen verkrijgbaar van Now Vision
verkrijgbaar in diverse materialen en kleuren