Afgelopen afleveringen:

Interieuradviseur Lisa gaat elke eerste van de maand live op het interieur instagram account van @de.ruijtermeubel
Onderaan deze pagina kan je je vraag stellen voor deze live sessie. Heb je een ander leuk idee? Stuur het ons!

Vergeet ons niet te volgen om op de hoogte te blijven van alle nieuwe live sessies!

1 juli met Lisa bij Bodilson

Lisa live

 LISA LIVE BIJ BODILSON •

Niet één maar twee Lisa’s tijdens deze Live! Deze maand lichten we het prachtige merk bodilson uit. Nieuwe modellen, we vertellen alles over de mogelijkheden en onze favorieten.

3 juni met Jill bij BAENKS

Lisa live

 LISA LIVE BIJ BAENKS •

Ook deze ‘Lisa Live’ is Lisa niet alleen. Samen met onze Jill laten zij deze mooie nieuwe afdeling zien en praten we je bij over onze favoriete meubels. Zoals de favoriet van Jill ‘BAENKS al een jaar bij ons in de winkel te vinden is? Wij zien je graag in onze winkel om je te voorzien van nog meer inspiratie.

6 mei met Martin Stelling

Lisa live

Waarom is een Interieuradvies belangrijk? Hoe combineer je materialen en kleuren? Hoe geef je een fauteuil een nieuwe look? Martin en Lisa vertellen je er alles over in deze ‘Lisa Live’.

Lisa live

1 april

Met een fauteuil of loveseat wordt jouw woonkamer veel leuker. Hoe doe je dit? In de nieuwe Lisa Live legt Lisa jou dit uit. Kijk je mee?

Lisa live

4 maart

Hoe plaats je meubels in een woonkamer? Drie mogelijkheden op papier, maar welke zou Lisa adviseren? Kijk mee en laat je inspireren.

Lisa live

4 februari

Je kent het vast wel. Na een tijdje door Pinterest gescrold te hebben, heb je een mooi bord samengesteld met afbeeldingen van jouw droominterieur.

De volgende stap is om het interieur van die afbeeldingen bij jou thuis te krijgen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Want hoe doe je dit?

Lisa live

7 januari 2022

Sinds februari 2021 heeft Désirée een nieuwe woning. De woonkamer is toe aan een nieuwe inrichting. In deze Lisa Live geeft Lisa tips over hoe je deze woonkamer zou kunnen inrichten.

Ook jouw interieur kan met deze tips vernieuwd worden. Kijk dus snel deze video!

Lisa live

3 december 2021

Welke kleuren passen in een kleine ruimte, welke lamp is mooi achter een bank en wat zijn de kersttrends dit jaar? Benieuwd naar het antwoord van Lisa? Bekijk de Lisa Live hier terug.

Lisa live

5 november 2021

Via DM en Facebook ontvingen wij weer diverse vragen. In deze Lisa Live geeft Lisa tips over kleur, het combineren van hout en mango tafels. Kijk je mee?

Lisa live

3 september 2021

Via de DM kregen we foto’s binnen van het interieur bij jullie thuis. In deze Lisa Live geeft Lisa tips hoe je jouw interieur nog mooier kan maken. Benieuwd? Kijk dan snel de video.

Lisa live

6 augustus 2021

Hoe zorg je ervoor dat je woonkamer gezellig, maar niet rommelig wordt? Welk vloerkleed past het best in jouw interieur? En welke woonstijl vindt Lisa het leukst? Deze en nog veel meer vragen werden beantwoord tijdens de Lisa Live.

Lisa live

2 juli 2021

Hoe verwerk ik groen in mijn interieur? Welke kussens match ik met mijn okergele velvet bank? En, met welke interieurtrends moet ik rekening houden?


Volg ons op instagram

Echte drift(wood) 🤎⁣
Ben je al bekend met de driftwood van Avalon\Avalox? Deze meubels hebben een stoere look met een warm karakter. Ze zijn gemaakt van zeer onderhoudsvriendelijke Primo Laminato en zwart metaal. Houd jij van een industriële stijl? Dan zijn deze meubels perfect voor jou!
BELANGRIJK NIEUWS‼️⁣
Aanstaande zondag 18 september zou het grote evenement Swim to Fight Cancer in Haarlem plaatsvinden. Helaas heeft de vrijwilligersorganisatie moeten besluiten om dit event af te lassen. De waterkwaliteit is zodanig slecht dat het niet verantwoord is om erin te zwemmen. Er is heel veel Blauwalg in combinatie met schadelijke bacteriën in het water gemeten.⁣
⁣
Het zwemmen gaat zondag niet door, maar er is vanaf 14.00 uur wel een alternatief op de kade. Dan kleurt Haarlem blauw, met muziek en veel gezelligheid. Om 15.00 uur zal er een tussentijdse cheque overhandigd worden. In 2023 gaat de SWIM nog groter worden!
Time to relax 🙌⁣
En dat is een echte must-do. Onze nieuwe aanwinst; Homara. Maneel of elektrisch, zitten of voeten omhoog, bij de televisie of bij de openhaard...relaxen it is!
Kleur bekennen 💙⁣
Blauw is dankzij alle positieve eigenschappen die het uitstraalt vaak de kleur met de meeste fans. Maar waarom? Ondanks dat blauw bij de koele kleuren hoort, zorgt het ook voor warmte in huis. Blauw staat namelijk voor rust en vertrouwen. De juiste kleur blauw geeft ook een gevoel van kalmte, daarom zie je deze kleur ook vaak terug in bijvoorbeeld een meditatie- en yogaruimte.⁣
Heb jij blauw in huis?

Stel je vraag

Wil je wat weten over kleur, indeling, trends, sfeer of combinatie? Stuur je vraag in via onderstaand formulier. Of stuur een DM via Instagram of Facebook.
Elke eerste vrijdag van de maand zullen we je vraag meenemen tijdens Lisa Live op Instagram. Heb je geen instagram? Geen probleem, we kunnen de video ook per mail sturen (laat dan je e-mailadres achter).

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.