12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Laptoptafel Tokyo: ideaal voor thuiswerken!

Laptoptafel Tokyo, van Henders & Hazel, is perfect voor als je veel thuis moet werken. De tafel schuif je namelijk zo aan de bank, waardoor je ruimte creëert voor je laptop. Dit is ideaal voor als je in een kleine ruimte woont en geen ruimte hebt voor een bureau.

De laptoptafel is onderdeel van het woonprogramma Tokyo. Dit is een industriële collectie die tegelijkertijd ook veel warmte uitstraalt. Alle meubels in deze collectie zijn gemaakt van massief Kikarhout met Kikarfineer. Bovendien valt de fraaie nerfstructuur hiervan meteen op. Tokyo is is perfect voor de liefhebbers van strak design en stijlvol industrieel.

Een voordeel van een woonprogramma is dat je jouw interieur af kunt stijlen. Doordat de meubels in een zelfde stijl zijn gemaakt, creëer je eenheid en rust in je interieur.

Benieuwd hoe laptoptafel Tokyo bij jou in huis staat of wil je graag alle andere meubels bewonderen? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier vindt je het gehele woonprogramma Tokyo, maar ook nog vele andere meubels. Bovendien kan je hier inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

119,-
ARTIKELNR.: 9048334

Gerelateerde producten

Als afgebeeld

Laptoptafel Tokyo
materiaal: Kikarhout, metaal
afmeting (hxbxd): 55x40x40cm
uitvoering: 42358KLA

€ 119,00

Merk: Henders & Hazel

Opties:
voor laptoptafel Tokyo zijn er geen andere opties beschikbaar

Ook leverbaar:
eetkamertafel (verschillende maten)
bijzettafel
dressoir (verschillende maten)
bartafel (verschillende maten)
highboard
lowboard (verschillende maten)
boekenkast
bergkast
salontafel
vitrinekast