12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Lamp Disk: simpel maar elegant!

Lamp Disk is een hele simpele lamp om te zien, maar kan een echte mooie lichtpunt zijn voor in je woning. De lamp is een ideale aanwinst voor in huis, omdat je het op meerdere plekken in huis kan gebruiken. Zo kan je de lamp makkelijk kwijt bij een bureau of tafel, maar ook naast een bank of fauteuil. Bovendien kan de lamp zowel op een voet worden geplaatst, als aan de muur. Daarnaast is de lamp ook nog te draaien. Dus als je graag wat extra licht wil hebben aan de eettafel, bij een zithoek of boven het bureau, met deze lamp kan dat allemaal.

Disk is een design meubelstuk, bedacht door Nathalie Dewez. Zij werd in 2011 benoemd tot de Belgische designer van het jaar. Nathalie Dewez ontwierp deze lamp voor het designmerk Moome. Ze heeft hierbij gekozen voor simpele lijnen en elementen, wat samen zorgt voor een mooi geometrisch geheel. Nathalie heeft hierbij ook bewust nagedacht om de lamp zo te ontwerpen dat het niet alleen past op veel verschillende plekken in his, maar dat het ook nog eens mooi samenvloeit met veel verschillende woonstijlen.

Mocht de lamp Disk toch niet helemaal zijn wat je zocht en heb je liever iets anders wat licht komt brengen in je huis, wees dan niet getreurd. Bij ons in de showroom vind je een hele hoop woonaccessoires, waaronder mooie lampen in alle vormen en maten. Kom langs, laat je bewonderen en wie weet ga je wel weg met een mooie nieuwe lamp. Bovendien kan je hier ook nog eens inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

799,-
ARTIKELNR.: 9034406

Als afgebeeld

Lamp Disk
materiaal: staal
kleur: zwart
afmeting (hxbxd): 200x144x40cm
uitvoering: rond, naturel

€799,-

Merk: Moome

Opties:
voor lamp Disk zijn er geen andere opties