12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Kussen Multicolour: hip en kleurrijk

Kussen Multicolour is met zijn velvet stof een mooie aanwinst voor op de bank. Bovendien oogt de kussen ook nog eens heel luxe. Het stofje van de kussen voelt ook nog eens extra zacht aan. Met dit kussen maak jij je bank helemaal af.

Het kussen bestaat uit meerdere kleuren en is leverbaar in twee opties. Doordat het kussen uit meerdere kleuren bestaat, past het goed in veel verschillende interieurstijlen. Immers, er is altijd een kleur in het kussen die past bij jouw woning. Bovendien zijn de kussens ook goed met elkaar te combineren omdat ze allebei dezelfde kleuren bevatten. Daarnaast is het kussen goed te combineren met een hoop andere accessoires.

Benieuwd welke woonaccessoires van ons er goed bij passen dit kussen? Neem dan hier een kijkje of kom langs bij ons in de showroom. Hier vind je ons hele assortiment, waaronder allerlei mooie woonaccessoires. Zo zie je meteen wat wel en niet past bij jou in huis. Bovendien kan je hier ook inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

39,95
ARTIKELNR.: 9035377

Als afgebeeld:

Kussen Multicolour
materiaal: 100% katoen velvet
afmeting: 35x50cm
uitvoering: multicolour A

€39,95

Merk: HKLiving

Opties:
Kussen Multicolour is leverbaar in twee diverse prints