12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Kussen Linnen Gestreept: voor een strakke look!

Kussen Linnen Gestreept  is met zijn verticale strepen een mooie aanwinst voor op de bank. De strepen zorgen voor een strakke en rustige look. Maar door de verschillende kleuren strepen, is het geen saai kussen. Met dit kussen maak jij je bank, maar ook je woonkamer, helemaal af!

De strepen op het kussen bestaan uit verschillende kleuren. Door al deze verschillende kleuren past het kussen goed in veel verschillende interieurstijlen. Immers, er is altijd een kleur in het kussen die past bij jouw woning. Bovendien is het ook heel leuk om meerdere van deze kussens op een bank te hebben. Maar ook kan je het kussen goed combineren met andere woonaccessoires uit ons assortiment.

Benieuwd welke woonaccessoires van ons er goed bij passen dit kussen? Neem dan hier een kijkje of kom langs bij ons in de showroom. Hier vind je ons hele assortiment, waaronder allerlei mooie woonaccessoires. Zo zie je meteen wat wel en niet past bij jou in huis. Bovendien kan je hier ook inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

49,95
ARTIKELNR.: 9035379

Als afgebeeld:

Kussen 
materiaal: Linnen
afmeting: 35x70cm
kleur: gestreept

€49,95

Merk: HKLiving

Opties:
voor Kussen Linnen Gestreept zijn er geen andere opties beschikbaar