12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Kussen Kyoto: twee kanten plezier!

Kussen Kyoto is geïnspireerd op Japanse stijlen. De kussen heeft een bloemenprint aan de voorkant en een abstracte print aan de achter kant. Dit zorgt ervoor dat de kussen ideaal is. Immers, je heb op twee kanten een andere print staan, waardoor het extra veel sfeer kan brengen in huis. Hierdoor hoef je niet lang naar een matchende kussen te zoeken. Je kan twee kussens van Kyoto kopen en ze anders neer zetten op de bank. De kussens matchen meteen, maar geven door de verschillende prints een speels effect.

De groenige kleuren op de kussen zorgen er ook voor dat Kyoto goed te matchen is in veel verschillende soorten interieurstijlen. Bovendien kan je Kyoto ook goed matchen met andere kussens. Je vindt een deel van ons assortiment aan kussens hier. Mix en match ze totdat je je ideale combinatie gevonden hebt!

Ben je toch niet zo’n fan van Kyoto, wees dan niet getreurd. Bij ons in de showroom vind je nog veel meer kussens. Ook hier kun je ze allemaal vergelijken zodat je precies weet wat wel en niet past bij jouw wensen en behoeften. Bovendien kan je hier ook inspiratie op doen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

22,95
ARTIKELNR.: 9035374

Als afgebeeld:

Kussen Kyoto
materiaal: polyester
afmeting: 35x60cm
uitvoering: Japanse illustratie en abstracte print

€24,95

Merk: HKLiving

Opties:
voor kussen Kyoto zijn er geen andere opties beschikbaar