12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Kussen Knotted Autumn: een blikvanger in je interieur!

Kussen Knotted Autumn is een echte eyecatcher op jouw bank, fauteuil of bed. De prachtige rechthoekige geknoopte kussen is van het merk HK-living en wordt geleverd in mooie herfstkleuren. Hierdoor krijgt het kussen een warm en huiselijk sfeertje. Daardoor is dit een must-have voor in elk interieur!

Het voordeel van een sierkussen is dat het niet alleen goed is voor je zitcomfort, maar dat het ook één van de leukste en populairste decoratieve producten is voor bij u in huis. Kussens kun je in duizenden kleuren, vormen en maten vinden. Ze geven sfeer aan je interieur en zijn ontzettend gezellig. Bovendien is een kussen ideaal om de stijl van je interieur te accentueren.

Je kan de bank ook versieren met meerdere mooie sierkussens Palm Leaves. Heb je liever wat diversiteit in je interieur? Dan kan je Palm Leaves ook combineren met veel van onze andere woonaccessoires. Benieuwd welke woonaccessoires van ons goed bij passen dit kussen? Neem dan hier een kijkje of kom langs bij ons in de showroom. Hier vind je ons hele assortiment, waaronder allerlei mooie woonaccessoires. Zo zie je meteen wat wel en niet past bij jou in huis. Bovendien kan je hier ook inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

48,95
ARTIKELNR.: 9069066

Als afgebeeld:

Kussen Knotted Autumn
materiaal:  katoen
afmeting: 40x60cm
kleur: multicolour

€49,95

Merk: HKLiving

Opties
voor kussen Knotted Autumn zijn er geen andere opties beschikbaar