12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Kussen Giro: versier je bank!

Kussen Giro van het merk Bert Plantagie is een opvallende kussen. Deze ronde sierkussen kan in verschillende soorten stof en leer worden geleverd. Bovendien kan je kiezen voor dubbelstoffering, waarbij beide kanten van de kussen in een andere materiaalsoort en kleur kunnen worden geleverd. Hierdoor kan je Giro zo aanpassen dat het altijd past bij jou in huis.

Het voordeel van een sierkussen is dat het niet alleen goed is voor je zitcomfort, maar dat het ook één van de leukste en populairste decoratieve producten is voor bij u in huis. Kussens kun je in duizenden kleuren, vormen en maten vinden. Ze geven sfeer aan je interieur en zijn ontzettend gezellig. Bovendien is ene kussen ideaal om de stijl van je interieur te accentueren.

Wil je weten hoe je kussen Giro het best bij jou in huis verwerkt? Wil je weten in welke stof- en leersoorten dit kussen leverbaar is of wil je Giro graag vergelijken met al onze andere sierkussens? Kom dan langs bij ons in de showroom. Mocht je tijdens je bezoek nog vragen hebben, dan staan onze verkopers voor je klaar. Bovendien kun je bij ons in de winkel inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends!

Kussen Giro is in stof leverbaar vanaf € 79,- en in leer vanaf € 109,-

vanaf: 79,-
ARTIKELNR.: 9057559

Als afgebeeld

Kussen Giro
materiaal: stof en leer
Kleur: turquoise
afmeting (hxb): 55 x 55 cm
uitvoering: dubbelstoffering, stof en leder met afwijkende knoop

€ 119,-

Merk: Bert Plantagie

Opties
sierkussen Giro is leverbaar in verschillende kleuren stof en leder
optie voor dubbelstoffering