fbpx
12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Kussen Corsica: voor een huiselijke en comfortabele sfeer!

Kussen Corsica van Coco maison is een leren kussen. Het sierkussen is verkrijgbaar in de kleur antraciet. Deze kleur is goed te matchen in verschillende woonstijlen. Het leren sierkussen is erg mooi te combineren met andere kussens uit ons assortiment. Wil je gaan voor een huiselijk sfeertje en een comfortabele zithoek, dan mag je dit kussen zeker niet missen.

Het sierkussen heeft een afmeting van 45 x 45 cm.

Wil je weten of Corsica een goede match is voor bij jou in huis? Of wil je dit sierkussen vergelijken met onze andere woonaccessoires? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier kan je dit sierkussen in het echt komen bewonderen, maar kan je ook genieten van al onze andere vloerkleden. Bovendien kunnen onze verkopers je helpen met al je vragen over onze woonaccessoires, maar ook over vele andere onderwerpen. Daarnaast kan je bij ons in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

Kussen Corsica is een item van het merk Coco Maison. Ben je op zoek naar andere leuke woonaccessoires. Neem dan een kijkje bij dit woonmerk!

39,99
ARTIKELNR.: 9063232

Als afgebeeld:

Kussen Corsica:
kleur: cognac
afmetingen (hxb): 45x45cm
materiaal: leder

€39,99

Merk: Coco Maison

Opties:

Ook leverbaar in antraciet.