12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Klok Diamanti Ettore 2057: een eigenzinnige koekoeksklok!

Klok Diamanti Ettore 2057 is een mooie designklok met een huiselijke uitstraling. De koekoeksklok is handgemaakt en kan als tafelklok of als wandklok worden gebruikt. Diamanti Ettore bevat een echt vogelhuisje bovenop waar een schattig vogeltje in zit. Net zoals bij alle andere koekoeksklokken, komt ook dit vogeltje ieder uur uit zijn huisje om iedereen te laten weten hoe laat het is. De klok bevat overigens een lichtsensor, waardoor het vogeltje in het donker in zijn huisje blijft en niet zal roepen.

Diamanti Ettore 2057 is leverbaar in verschillende uitvoeringen. Gemaakt in wit hout of bruin hout, met een rood, zwart of gouden huisje. Alles is mogelijk. Hierdoor past de klok altijd bij jou in huis.

Wil je weten hoe deze klok het best past bij jou in huis of wil je Diamanti Ettore 2057 vergelijken met andere klokken uit ons assortiment? Kom dan langs bij ons in de winkel. Hier vind je een groot assortiment aan klokken, maar kan je ook genieten van een hele hoop andere woonaccessoires en meubels. Bovendien staan onze verkopers paraat om al jouw vragen te beantwoorden. Daarnaast is een bezoekje aan onze showroom ook handig om inspiratie op te doen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

Klok Diamanti Ettore 2057 is leverbaar vanaf €246,-

vanaf: 246,-
ARTIKELNR.: 9068072

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Klok Diamanti Ettore 2057
materiaal: eiken/zwart
kleur: bruin en zwart
afmeting (hxb): 20x20cm
uitvoering: klok 2057 in eikenhout met zwart huisje

€ 249,00

Merk: Intertime

Opties
Diamanti Ettore 2057 is leverbaar in verschillende soorten kleuren en materialen

Ook leverbaar
2058 (zelfde klok, maar langwerpig)