12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Klok Diamanti 373: weet de tijd in stijl!

Klok Diamanti 373 is een metalen koekoeksklok die is ontworpen door Pascal Tarabay. De klok van het merk Intertime heeft een natuurlijke uitstraling en is daarmee een echte eyecatcher aan de muur. Bovendien bevat Diamanti 373 een klein vogeltje. Net zoals bij alle andere koekoeksklokken, komt ook dit vogeltje ieder uur uit zijn huisje om iedereen te laten weten hoe laat het is. De klok bevat overigens een lichtsensor, waardoor het vogeltje in het donker in zijn huisje blijft en niet zal roepen.

Diamanti 373 is leverbaar in verschillende kleuren. Goud, zwart, rusty of wit. Voor welke kleur ga jij? Bovendien kan je deze klok ook zonder koekoeksvogeltje bestellen. Hierdoor is de klok helemaal aan te passen aan jouw wensen en behoeften.

Wil je weten hoe deze klok het best past bij jou in huis of wil je Diamanti 373 vergelijken met andere klokken uit ons assortiment? Kom dan langs bij ons in de winkel. Hier vind je een groot assortiment aan klokken, maar kan je ook genieten van een hele hoop andere woonaccessoires en meubels. Bovendien staan onze verkopers paraat om al jouw vragen te beantwoorden. Daarnaast is een bezoekje aan onze showroom ook handig om inspiratie op te doen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

Klok Diamanti 373 is zonder koekoek leverbaar vanaf €129,- en met koekoek vanaf €298,-

vanaf: 129,-
ARTIKELNR.: 9045603

Als afgebeeld:

Klok Diamanti 373
materiaal: notenhout
kleur: zwart
afmeting (hxbxd): 81x41x6,5cm
uitvoering: klok 2373 met koekkoek in het zwart

€ 298

Merk: Intertime

Opties
klik Diamanti 373 is leverbaar in verschillende kleuren
met of zonder koekoek