12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Klok Aubrey: een hele handige accessoire!

Klok Aubrey is niet alleen een handige klok, maar brengt ook nog eens sfeer in huis. Aubrey is een echte eyecatcher. De klok is vrij groot en bevat een spiegel. Bovendien heeft het mooie gouden details, waardoor het ook een beetje een vintage look krijgt. Met Aubrey heb je dus een hele handige en mooie accessoire.

Mocht je op zoek zijn naar een andere klok of wil je accessoires vinden die goed samengaan met deze klok? Op onze website zijn veel accessoires te vinden, maar ook in onze showroom vind je mooie accessoires. Hier kun je onze uitgebreide collectie komen bewonderen. Ook kan je meteen inspiratie op doen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

Aubrey is onderdeel van het merk Richmond Interiors. Dit merk begon in 1980 als familiebedrijf Spieghel Trading Company. Het bedrijf verkocht vooral antieke meubelen en sfeervolle woonaccessoires uit Engeland en Frankrijk. Door de snelle groei, is Spieghel van een normale winkel naar een groothandel gegaan. Spieghel had inmiddels een internationale markt in handen, waar het meubels voor wilde gaan ontwerpen. Deze internationale ontwikkeling zorgde ervoor dat er een internationale naam werd bedacht: Richmond Interiors.

388,-
ARTIKELNR.: 9041057

Als afgebeeld:

Klok Aubrey
materiaal: metaal en glas
kleur: goud
afmeting (hxbxd): 82x82x10cm

€ 388,00

Merk: Richmond

Opties:
Voor klok Aubrey zijn er geen andere opties leverbaar.