Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10615 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Kast Zen: een kast met een geheimpje!

Kast Zen is een prachtige industriële kast met een eigenzinnig tintje. In eerste instantie lijkt het alsof de kast twee glazen deuren heeft, zoals zoveel kasten hebben. Maar deze kast heeft een klein geheimpje. Aan beide zijkanten zitten namelijk ‘geheime deurtjes’. Daardoor kan je ook makkelijk vanaf de zijkant en achterkant de kast Zen in komen. Ideaal voor als je veel breekbare dingen in de kast kwijt wil of als je de kast mooi in wilt richten. Omdat de deuren van glas zijn, is deze kast ook perfect om je mooie servies, foto’s of andere accessoires ten toon te stellen. De geheime deurtjes kunnen daarnaast ook voor een leuke indruk bij de visite zorgen.

Kast Zen is van mooi zwart metaal gemaakt. Dit geeft de kast een industriële look. De deuren van de kast hebben gouden knopjes. Dit geeft de kast een mooie uitstraling, waardoor het ook goed te plaatsen is in een wat klassieker interieur. Maar door het strakke design kan de kast eigenlijk in elk interieur worden geplaatst.

Deze kast komt uit het assortiment van Bodilson. Mocht deze kast niet zijn wat je zoekt, wees dan niet getreurd. Bodilson verkoopt nog een hele hoop andere kasten, waardoor er altijd iets tussen zit. Kijk verder op de website of kom langs in onze showroom om de kasten in het echt te bewonderen.

799,-
ARTIKELNR.: 15000006

Als afgebeeld:

Kast Zen
materiaal: metaal
afmeting (hxbxd): 180x105x43cm
uitvoering: zwart

Merk: Bodilson

Opties:
Er zijn geen andere opties voor deze kast