12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Karpet Seaburry: de blikvanger voor bij de bank!

Karpet Seaburry is een echte eyecatcher. Dit vloerkleed is de finishing touch voor jouw woonkamer. Seaburry heeft een grijs/blauwe design met speelse cirkels. Hierdoor krijgt het karpet een toffe afwerking. Bovendien zorgt deze kleur dat het karpet in elke interieurstijl een plekje vindt. Vloerkleed Seaburry heeft een afmeting van 160 x 230 centimeter.

Dit vloerkleed is ideaal voor onder bank in jouw woonkamer, maar zal ook zeker niet misstaan onder een eettafel of gecombineerd met een fauteuil in jouw favoriete leeshoekje. Waar zou jij het karpet plaatsen?

Wil je weten of Seaburry een goede match is voor bij jou in huis? Of wil je dit karpet vergelijken met onze andere vloerkleden? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier kan je dit karpet in het echt komen bewonderen, maar kan je ook genieten van al onze andere vloerkleden. Bovendien kunnen onze verkopers je helpen met al je vragen over onze karpetten, maar ook over vele andere onderwerpen. Daarnaast kan je bij ons in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

329,-
ARTIKELNR.: 9063262

Als afgebeeld

Karpet Seaburry
materiaal: viscose
kleur: blauw / grijs
afmeting (bxd):  230x160cm
uitvoering: 41764BLW

€ 329,-

merk: Coco Maison

Opties
voor karpet Seaburry zijn er geen andere opties beschikbaar