12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Karpet Ring: een warme sfeer in je interieur!

Karpet Ring van Bodilson is een rond vloerkleed die leverbaar is in diverse kleuren. Het ronde karpet is vervaardigd uit wol. Hierdoor geeft het niet alleen een warme sfeer aan je interieur, maar is het ook lekker warm aan je voeten.

Ring is leverbaar in de kleuren oker, grijs en lichtgrijs. Deze kleuren zijn goed te combineren in veel verschillende interieurstijlen, waardoor dit karpet altijd een plekje vindt bij jou in huis. Of je nou op zoek bent naar een karpet in de slaapkamer, woonkamer of voor in een leeshoekje, dit karpet past altijd!

Wil je weten of Bodilson een goede match is voor bij jou in huis? Of wil je dit karpet vergelijken met andere vloerkleden? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier kan je dit karpet in het echt komen bewonderen, maar kan je ook genieten van al onze andere vloerkleden. Bovendien kunnen onze verkopers je helpen met al je vragen over onze karpetten, maar ook over vele andere onderwerpen. Daarnaast kan je bij ons in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

599,-
ARTIKELNR.: 9050925

Als afgebeeld

Karpet Ring
materiaal: 60% wol, 40% viscose
kleur: oker
afmeting (bxd): Ø225cm

€ 599,-

merk: Bodilson

Opties
karpet Oker is leverbaar in de kleuren oker, grijs en lichtgrijs.