Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10615 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Karpet Pebble: warm voor in je huis én aan je voeten!

Karpet Pebble is een sfeervolle aanwinst voor in je huis. Het vloerkleed heeft hele warme natuurlijke kleuren. Daarnaast heeft het vloerkleed een ronde vorm. Daardoor geeft het een prachtige uitstraling in het interieur. Bovendien is een vloerkleed een goede aanvulling voor bijvoorbeeld je woonkamer. Het maakt de sfeer helemaal af en kleedt het leuk aan.

Het vloerkleed bestaat voor een groot gedeelte uit wol. Voor de rest is er gebruik gemaakt van viscose. Hierdoor voelt het vloerkleed niet alleen lekker aan je voeten, maar houdt het je voeten ook lekker warm. Ideaal, toch?

Het Karpet Pebble is leverbaar in drie verschillende kleuren: charcoal, grey en ivory. Ook zijn er twee maten beschikbaar. Het vloerkleed komt voor in een doorsnee van 150 centimeter en in een doorsnee van 225 centimeter. Door de verschillende kleuren en maten zit er altijd een vloerkleed tussen die past bij jouw bank, stoel of behang.

Toch liever een vloerkleed die niet rond is of een andere kleur heeft, het merk Bodilson heeft mooie andere karpetten in zijn collectie. Er is zijn dus altijd andere mogelijkheden om je huis leuk aan te kleden. De andere karpetten zijn te vinden op onze website. Maar je kunt ook langskomen in onze showrooms om de vloerkleden daar te bewonderen.

Karpet Pebble is leverbaar vanaf €299,-

vanaf: 299,-
ARTIKELNR.: 10001610

Als afgebeeld:

Karpet Pebble
materiaal: wol en viscose
kleur: charchoal
afmeting Ø: 155cm

€ 299,-

Merk: Bodilson

Opties:
verkrijgbaar in de kleur grey en ivory
Andere maten Ø: 225cm