Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10615 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Karpet Mackay: haal de Schotse Highlands in huis!

Karpet Mackay heeft een tijdloos design. Hierdoor is het karpet altijd passend in de huidige trends en interieurstijlen. Mackay bevat een patroon dat is gebaseerd op de klassieke Schotse Argyle tartan. Hierdoor kan je de Schotse Highlands een stukje dichterbij brengen. Bovendien is het karpet leverbaar in de maten Medium (180x240cm), Large (200x300cm) en Oval (200x300cm). Hierdoor past het Karpet altijd bij jou in huis!

Daarnaast is het karpet ook leverbaar in verschillende kleuren. Of zullen we ze clans noemen? Zo heeft Mackay Moa een groene ruit en is het afgezet met een lichtblauwe rand. Mackay Liath heeft een grijs ruitpatroon. Mackay Dorcha bevat twee blauwtinten die met elkaar verweven zijn en Mackay Pinc heeft een wisselwerking tussen meerde tinten rood.

Wil je weten welke maat en kleur van Mackay het best past bij jou in huis? Of heb je nog vragen over hoe je een karpet in jouw interieur verwerkt? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier kan je ook een interieuradvies boeken, waar je tips krijgt en inspiratie op kan doen over jouw interieur. Bovendien kan je bij ons in de showroom ook inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

Karpet Mackay is leverbaar vanaf €595,-

vanaf: 595,-
ARTIKELNR.: 9016064

Als afgebeeld

Karpet Mackay
Materiaal: 100% Virgin Wool
Kleur: rood
Afmeting (lxb): 200x300cm
Uitvoering: Oval, Pinc

€ 825,-

Merk: Pode

Opties
Karpet Mackay is leverbaar in verschillende maten en kleuren