12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Karpet Giano: een vintage vloerkleed!

Karpet Giano is een bijzonder tapijt om te zien. Dit komt omdat het tapijt een soort vintage sfeer heeft. De blauwe kleur wordt afgewisseld door een grijze kleur. Het lijken een soort slijtageplekken, maar juist dit geeft het karpet een mooie sfeer.

Bovendien is Giano leverbaar in een aantal verschillende kleuren. Zo kun je kiezen uit een blauw karpet, een roze karpet, een grijs karpet en een rood karpet. Dus of je een neutraal of een opvallend vloerkleed wilt, Giano is leverbaar in allebei. Bovendien zorgen deze kleurenopties ervoor dat het vloerkleed makkelijk een plekje vindt in bijna elk interieur.

Daarnaast is Giano leverbaar in diverse maten. Hierdoor maakt het niet uit hoe groot of klein je woning is, voor dit karpet is er altijd plek.

Het karpet is goed te combineren in een zithoek. Plaats het bij een bank of combineer het met mooie fauteuils. Hierdoor creëer je een zithoek die een warme sfeer brengt en comfortabel aanvoelt.

Wil je weten hoe karpet Giano het best past bij jou in huis? Kom dan naar onze showroom. Hier kan je zien de verschillende kleuren van het karpet met elkaar vergelijken, zodat je meteen ziet wat wel en niet past bij jou woonstijl. Bovendien kan je bij ons in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

Mocht dit karpet toch niet helemaal passen bij jouw wensen en behoeften, wees dan niet getreurd. Ook dan kun je bij ons in de showroom langskomen. Onze verkopers helpen je namelijk graag om het karpet van je dromen te vinden. Dus kom gauw langs en wie weet vind jij jouw karpet!

Karpet Giano in een blauwe kleur is leverbaar vanaf €399,-

vanaf: 399,-
ARTIKELNR.: 10099287

Als afgebeeld:

Karpet Giano
materiaal: acryl
kleur: blauw
afmeting (lxb): 170 x 300 cm

€ 399,-

Merk: IN.house

Opties:
karpet Giano is leverbaar in diverse kleuren
keuze tussen 170 x 300 cm, 200 x 300 cm en 240 x 340 cm