Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10615 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Kandelaar Wick: een stijlvolle accessoire!

Kandelaar Wick is een slanke, verfijnde en ontzettend stijlvolle accessoire van het Nederlandse merk By-Boo. De kandelaar is een mooie basis voor een kaars. Kies voor een kaars in een felle kleur of houd het bij het klassieke wit. Met Wick kan het allemaal. De kandelaar is makkelijk te verplaatsen door het handvat. Daardoor kan je overal in huis een sfeervolle plek creëren. Wat Wick ook ideaal maakt, is het druipbakje. Hierdoor houdt je de ondergrond vrij van kaarsvet, wat weer rommel voorkomt.

Wick is leverbaar in een gouden kleur. Deze kleur staat perfect in een vintage interieur, maar zal ook een mooi plekje vinden in een industrieel interieur. Is goud niet echt jouw kleur of heb je liever een grotere kandelaar? Ook dat is mogelijk. Wick is namelijk leverbaar in twee maten en in de kleuren goud of zwart.

Ben je benieuwd naar deze kandelaar? Wil je Wick graag in het echt komen bekijken of wil je het nog even vergelijken met onze andere kandelaars? Kom dan langs in de showroom. Hier kun je ook inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

Wick is leverbaar vanaf €29,95,-

vanaf: 29,95
ARTIKELNR.: 9064802

Als afgebeeld:

Kandelaar Wick
materiaal: ijzer
kleur: goud
afmeting (hxbxd): 50x16x16cm
uitvoering: small, goudkleurig

Merk: By-Boo

Opties
kandelaar Wick is leverbaar in diverse maten en kleuren