Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10615 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Kandelaar Luna: klassiek en elegant!

Kandelaar Luna is een mooie aanwinst voor in huis. Deze gouden kandelaar heeft een klassieke en elegante look. Met Luna waan je je bijna in een middeleeuwse setting, maar tegelijkertijd is deze kandelaar ook erg van dit moment. Dit maakt Luna een mooi accessoire wat past in ontzettend veel woonstijlen.

Het kan leuk zijn om de kandelaar op een bijzettafel of salontafel te zetten. Maar ook op een dressoir staat deze kandelaar goed. Het geeft een uitnodigende en gezellige uitstraling. Bovendien zorgt een kandelaar voor een warme sfeer in huis Daardoor zullen gasten zich gegarandeerd welkom voelen in jouw huis. Wie wil dat nou niet?

Mocht je op zoek zijn naar een andere kandelaar of wil je accessoires vinden die goed samengaan met deze kandelaar? Op onze website zijn veel kandelaars te vinden, maar ook in onze showroom vind je mooie accessoires. Hier kun je onze uitgebreide collectie komen bewonderen. Ook kan je meteen inspiratie op doen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

22,-
ARTIKELNR.: 9041051

Als afgebeeld:

Kandelaar Luna
materiaal: Aluminium
kleur: goud
afmeting (hxbxd): 21×12,5×12,5cm

€ 22,00

Merk: Richmond

Opties:
Voor Luna zijn er geen andere opties beschikbaar. Wel is de kandelaar goed te combineren met andere accessoires van Richmond Interiors