Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10615 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Kandelaar Dex: grappig en bijzonder!

Kandelaar Dex is een echte eyecatcher voor in huis. Deze gouden kandelaar heeft de vorm van een inktvis, waardoor het een grappige en opvallende look heeft. Hierdoor is de kandelaar een mooie aanwinst voor in huis. Immers, het valt op, maar brengt ook een mooie sfeer. Bovendien is dit een vrij unieke kandelaar om te hebben.

Het kan leuk zijn om Dex op een bijzettafel of salontafel te zetten. Maar ook op een dressoir staat deze kandelaar goed. Het geeft een uitnodigende en gezellige uitstraling. Bovendien zorgt een kandelaar voor een warme sfeer in huis Daardoor zullen gasten zich gegarandeerd welkom voelen in jouw huis. Wie wil dat nou niet?

Mocht je op zoek zijn naar een andere kandelaar of wil je accessoires vinden die goed samengaan met deze kandelaar? Op onze website zijn veel kandelaars te vinden, maar ook in onze showroom vind je mooie accessoires. Hier kun je onze uitgebreide collectie komen bewonderen. Ook kan je meteen inspiratie op doen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

34,-
ARTIKELNR.: 9041054

Als afgebeeld:

Kandelaar Dex
materiaal: Aluminium
kleur: goud
afmeting (hxbxd): 31,5x13x13cm
uitvoering: goud

€34,00

Merk: Richmond

Opties:
Dex is ook leverbaar in een zilveren kleur. Daarnaast is de kandelaar goed te combineren met andere accessoires van Richmond Interiors.